Κεντρική NBA NCAA Έγινε των… φιλοξενούμενων

Έγινε των… φιλοξενούμενων

tarczewski arizona

tarczewski-arizona

Τελικά δεν είναι ανίκητοι
Οι Kansas Jayhawks γνώρισαν χθες το βράδυ την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα καθώς “λύγισαν” εντός έδρας από το Villanova. Οι “Wildcats” δεν θαμπώθηκαν από τη λάμψη των αστέρων που έχει στη διάθεσή του ο Bill Self και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των γηπεδούχων (38.9% εντός παιδιάς) πήραν το “διπλό” με 63-59 έχοντας ως κορυφαίους τους Dylan Ennis (14π.) και Darrun Hiliard (14π.), την ίδια ώρα που ο Andrew Wiggins πραγματοποιούσε τη χειρότερή του εμφάνιση ως “Jayhawk” τελειώνοντας το παιχνίδι με 11π. (3/8 σουτ, 4/7 βολές) και 3 ριμπ..

Εν αντιθέσει με το Kansas, το Oklahoma State συνεχίζει να… καλπάζει στο NCAA καθώς έκαμψε την αντίσταση (και) του Butler με 69-67. Οι “Bulldogs” έφτασαν μία ανάσα από την ανατροπή (ακολουθούσαν διαρκώς στο σκορ) και τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν, κυρίως γιατί το δίδυμο των Marcus Smart (17π.-8ριμπ.) και Le’Bryan Nash (16π.) δήλωσε “παρών” τη στιγμή που έπρεπε.

Στο 7-0 διεύρυνε το σερί του το Arizona, το οποίο βγήκε αλώβητο από το dogfight με το Duke (72-66). Οι “Blue Devils” προσπάθησαν να… αποφύγουν το μοιραίο με τους Rodney Hood (21π.) και Jabari Parker (19π.) ως κύριους εκφραστές των επιθέσεών τους, αλλά βρήκαν… “τοίχο” μπροστά τους. Κι όπου “τοίχος” βάλτε τους “ψηλούς” του Arizona, οι οποίοι κυριάρχησαν κοντά στο καλάθι, με τον Kaleb Tarczewski να “αγγίζει” το νταμπλ νταμπλ (10π.-9ριμπ.).

Τέλος, το Florida πήρε τη νίκη στον “εμφύλιο” με το Florida State χάρη στους 19π. που σημείωσε ο Casey Prather και τους 17π. που πρόσθεσε ο Michael Frazier II, την ίδια ώρα που από πλευράς “Seminoles” πρώτος σκόρερ ήταν ο Boris Bojanovsky (14π.).

Αναλυτικότερα τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της βραδιάς:
Kansas – Villanova 59-63
Butler – Oklahoma State 67-69
Arizona – Duke 72-66
Florida – Florida State 67-66
Creighton – San Diego State 80-86
LSU – Memphis 69-76

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…