Κεντρική NBA NCAA Άνεση και… άγχος

Άνεση και… άγχος

wiggins kontini

wiggins-kontini

Θα μπορούσε το Towson να προβληματίσει το Kansas, και δη στην έδρα των “Jayhawks“; Προφανώς και όχι, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα χθες το βράδυ, όταν η ομάδα του Bill Self πήρε τη νίκη με 88-58 παραμένοντας αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα. Κορυφαίος για τους νικητές, οι οποίοι έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της αποστολής, ήταν ο Andrew Wiggins (16π.-7ριμπ.), ενώ από πλευράς “Tigers” ξεχώρισε ο Jerrelle Benimon (21π.).

Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας εξακολουθεί να βαδίζει το VCU, το οποίο, όμως, χθες το βράδυ γλίτωσε το… “έμφραγμα” κερδίζοντας (στις λεπτομέρειες) το Long Beach State με 73-67. Οι “Rams” μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοσή τους (για ακόμα μία φορά φέτος), αλλά ευτύχησαν να δουν το δίδυμο των Rob Brandenberg (18π.) και Juvonte Reddic (17π.-10ριμπ.) να κυριαρχεί στο παρκέ οδηγώντας το VCU στη νίκη.

Την παράταση χρειάστηκε το Michigan για να κάμψει την αντίσταση του Florida State, υποχρεώνοντας τους “Seminoles” στην πρώτη φετινή τους ήττα. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 82-80 (69-69κ.α.), κυρίως γιατί είχαν τον Nik Stauskas (26π.) σε εκπληκτική βραδιά, την ίδια ώρα που οι ηττημένοι στηρίχθηκαν στους Ian Miller (19π.) και Okaro White (18π.).

Τέλος, το Connecticut επιβλήθηκε του Indiana με 59-58, σε ένα ακόμη παιχνίδι – θρίλερ. Οι “Huskies” σκόραραν με τον Shabbaz Napier (27π.) ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη διαμορφώνοντας το τελικό σκορ αφού ο Yogi Ferrell (19π.) δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του αστοχώντας στο σουτ της νίκης στα 8”.

Αναλυτικά τα σπουδαιότερα αποτελέσματα της βραδιάς:
Michigan State – Virginia Tech 96-77
VCU – Long Beach State 73-67
Connecticut – Indiana 59-58
UCLA – Morehead State 81-70
Kansas – Towson 88-58
Florida State – Michigan 80-82 (69-69κ.α.)
Georgetown – Kansas State 90-63

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…