Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ως ΛΑ.Ο.Σ θα πιέσουμε για κλειστό”!

“Ως ΛΑ.Ο.Σ θα πιέσουμε για κλειστό”!

georgantzoglou

Σε μία προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης μεταξύ του ΛΑ.Ο.Σ και του Δημήτρη Μελισσανίδη (και της ΑΕΚ κατ’ επέκταση), ο Νίκος Γεωργαντζόγλου “αποκάλυψε” ότι το Κόμμα, που εκπροσωπεί θα συμβάλλει για την ανέγερση κλειστού! Αυτό τουλάχιστον “ερμηνεύσαμε” εμείς, με βάση τα όσα δήλωσε στην (οπαδική) ιστοσελίδα aek-live.gr.

Ο Τομεάρχης Ναυτιλίας του ΛΑ.Ο.Σ. και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ δήλωσε: “O ΛΑ.Ο.Σ. στηρίζει την ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου και αυτό φάνηκε και από την επίσκεψη του Καρατζαφέρη στην Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Μάιο, αλλά και μέσω τηs εφημερίδαs “Άλφα Ένα” που έχει βγει με πρωτοσέλιδο “Στηρίξτε την ΑΕΚ”.

Εμείς, όμωs, ωs ΛΑ.Ο.Σ. θέλουμε να βρούμε λύση και για τα υπόλοιπα Τμήματα τηs AEK. Δηλαδή, θα πρέπει να κατασκευαστεί σε κάποιον δήμο και κλειστό γυμναστήριο όπου θα στεγάσει το μπάσκετ, το χάντμπολ, το βόλεϊ (αντρών και γυναικών) και το Τμήμα ποδοσφαίρου σάλαs τηs AEK. Eν’ όψει μάλιστα δημοτικών εκλογών θα πιέσουμε πάνω στο κομμάτι αυτό”.

Για την ομάδα μπάσκετ δήλωσε: “Γίνεται μία πολύ σοβαρή προσπάθεια από τον κύριο Κοτσάτο και τον κύριο Αλεξίου και η ομάδα πάει καλά. Μπορεί να μην έχει το ρόστερ που είχα εγώ πριν δύο χρόνια, θα παλέψει όμωs για την άνοδο μέχρι το τέλοs”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μουράτος: «Απογοητευτική εμφάνιση, να βελτιώσουμε πολλά»

Ο Βασίλης Μουράτος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, και στάθηκε στην απογοητευτ…