Κεντρική Ασίστ Shadow “Τιμώ τον Τρόντζο”!

“Τιμώ τον Τρόντζο”!

trontzos-giorgos

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε γράψει για την πρόθεση του Απόστολου Κόντου να τιμήσει με τον τρόπο του τον Γιώργο Τρόντζο. Σας είχαμε γράψει τότε, ότι ο πρόεδρος του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας προτίθεται να διοργανώσει φιλικό προς τιμήν του βασικού σέντερ της Κυπελλούχου Ευρώπης ΑΕΚ του ’68 ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

΄Ηλθε και η ξεκάθαρη επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Κόντο, ο οποίος τόνισε προς το ebasket.gr: “Σας το είχα πει πολύ πριν να αποφασίσω να εμπλακώ με τις εκλογές στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και χαίρομαι που το είχατε γράψει. Με την ευκαιρία, λοιπόν, να επιβεβαιώσω αυτό που γράψατε. Η εκδήλωση για τον Γιώργο Τρόντζο θα γίνει έτσι ή αλλιώς. Ως Απόστολος τιμώ τον Γιώργο Τρόντζο και κάνω τις απαραίτητες κινήσεις.

Ούτε ως υποψήφιος δήμαρχος, ούτε ως πρόεδρος του Ιωνικού. Και επιθυμώ να κυλίσουν όλα στην εντέλεια, όπως αξίζει σ’ αυτόν τον μεγάλο αθλητή. Ο Γιώργος είναι τεράστιο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Συνηθίζω να λέω, ότι πρόκειται για την “ναυαρχίδα” του ελληνικού μπάσκετ. Βρίσκομαι σε διαρκείς επαφές με κάποιους αξιόλογους ανθρώπους για να διοργανώσουμε με τον προσήκοντα σεβασμό προς το πρόσωπό του αυτόν τον αγώνα, κι ό,τι άλλο αξίζει στην ιστορία του, στην διαδρομή του”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…