Κεντρική Διεθνή Παρασημοφορημένος

Παρασημοφορημένος

matsioulis-metalio-lietuvos

Ο Γιόνας Ματσιούλις έχει εδώ και λίγες ώρες το μετάλλιο του Έθνους στο στήθος. Σε μια λιτή εκδήλωση, που έγινε στην Πρεσβεία της Λιθουανίας στην Ελλάδα, ο διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού τιμήθηκε για την πορεία της Εθνικής ομάδας της Λιθουανίας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας (κατάκτηση δεύτερης θέσης).

Το μετάλλιο απονέμεται σε όσους εκπροσωπούν επάξια τη χώρα και την τιμούν” ήταν το μήνυμα της προέδρου της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, την οποία… εκπροσώπησε ο πρεσβευτής της Λιθουανίας στην Ελλάδα, Αλφόνσας Εϊντίντας.

“Μου απονεμήθηκε το μετάλλιο από τον πρόεδρο της χώρας, για όσα καταφέραμε στο Ευρωμπάσκετ του 2013. Είναι ένα μετάλλιο για την εκπροσώπηση της χώρας μας, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο που μπορεί να απονεμηθεί και είναι τεράστια τιμή να το έχω στο στήθος μου.

matsioulis-metalio-lietuvos1

Το Ευρωμπάσκετ ήταν απίστευτο, με την πρόκριση στον τελικό να αποτελεί την κορυφαία στιγμή για εμένα. Όπως, αξέχαστη θα μου μείνει η στιγμή που μας απονεμήθηκε το ασημένιο μετάλλιο. Ήταν κάτι το μοναδικό για εμάς τους παίκτες και πιστεύω πως ήταν το ίδιο και για τη χώρα μας” δήλωσε ο Γιόνας Ματσιούλις.

matsioulis-metalio-lietuvos2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

«Έφυγε» σπό την ζωή ο Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς «έφυγε» σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών Preminuo Dušan Duda Ivković…