Κεντρική Ασίστ Shadow Οι “Λόρδοι” και ο Φίγκο

Οι “Λόρδοι” και ο Φίγκο

danoi-figo

Είναι μπασκετικοί, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να βλέπουν κι άλλα αθλήματα. Δεν τους εμποδίζει να μιλούν με αθλητές από άλλα σπορ και να φωτογραφίζονται μαζί τους. Ο λόγος για τον Σωτήρη και τον Γιάννη Ντάνο, που μετά τον Μαραντόνα συνάντησαν στη Στοκχόλμη και τον Λουίς Φίγκο, παλιά μεγάλη (τεράστια) δόξα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Ο Σωτήρης Ντάνος του έδωσε δώρο και το μαξιλάρι της ergoplati, που είναι δική του πατέντα, ενώ ο Γιάννης του μίλησε και για την ενασχόλησή τους με τον X-LEVEL Αθηναϊκό, αλλά και τη μεγάλη τους αγάπη που είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο Φίγκο υπέγραψε και μια φανέλα της Πορτογαλίας, που είχαν οι αδερφοί Ντάνοι από το Ευρωπαϊκό του 2004, παρότι οι αναμνήσεις από εκείνο το τουρνουά, αλλά και το παιχνίδι με τη δική μας Εθνική δεν είναι οι καλύτερες για τον Πορτογάλο.

Στην… παρέα βρέθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που όμως δεν ήθελε να φωτογραφηθεί, αφού “το πρωί δείχνω πολύ κουρασμένος“, όπως χαρακτηριστικά είπε στον Σωτήρη Ντάνο, ανανεώνοντας το ραντεβού -και τη φωτογραφία- το καλοκαίρι στη Βραζιλία.

Load More Related Articles
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Εθνική Ελλάδος: Η πιο γρήγορη της… Ευρώπης

Ας ξεκινήσουμε με ένα… αξίωμα, που έχει δύο παραδοχές: Ομάδα στην οποία παίζει ο MVP του Ν…