Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας”

“Να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας”

giaples

Η σκοπιμότητα δεν είναι στα άμεσα πλάνα του Ρεθύμνου, για την προσεχή (18/11, 16:00) αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, όπως σημείωσε ο Θανάσης Γιαπλές στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου (στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ).

Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του, στάθηκε επίσης στην χαρά να φιλοξενείς ομάδες σαν τον Ολυμπιακό, τονίζοντας: “Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια θεωρούνται εύκολα με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Είναι ματς χωρίς ιδιαίτερη σκοπιμότητα λόγω της δυναμικής των αντιπάλων. Έχεις μόνο να κερδίσεις από αυτά. Είναι μία ευκαιρία για όλους τους παίκτες να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Αυτό που θα προσπαθήσουμε από τη μεριά μας είναι να χαρίσουμε στον κόσμο του Ρεθύμνου ένα, όσο είναι δυνατό, πιο ανταγωνιστικό παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι αποτελεί κριτήριο ο αγώνας της Δευτέρας για να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι τέτοια που δεν σου επιτρέπει να τεστάρεις πολλά πράγματα. Αποκτήσαμε μεσοβδόμαδα έναν καινούριο παίκτη. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για το παιδί.

Εμείς έχουμε υπομονή και θα περιμένουμε. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής, όμως δεν είναι εύκολο με τέσσερις προπονήσεις να ανταποκριθεί αμέσως στις απαιτήσεις μας. Καθημερινά βλέπουμε βελτίωση αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Είναι μεγάλη ευτυχία για τον κόσμο του Ρεθύμνου να μπορεί να βλέπει μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης να παίζει στην πόλη του. Τους καλούμε στο γήπεδο για να απολαύσουν αυτόν τον σπουδαίο αγώνα”.

Εκ μέρους των παικτών του Ρεθύμνου, ο έμπειρος Νίκος Αγγελόπουλος, σχολίασε: “Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε μας και τον Ολυμπιακό. Είναι ένα από τα πιο εύκολα ματς για μας γιατί θα παίξουμε χωρίς άγχος. Υπάρχει τρομερό κίνητρο για μας τους παίκτες να παίζεις αντιμέτωπος μα τον τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Φυσικά ο αγώνας αυτός δεν αποτελεί κριτήριο για ασφαλή συμπεράσματα για όλους τους παραπάνω λόγους. Προσκαλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο μας να έρθει την Δευτέρα, να χαρεί το παιχνίδι και στο τέλος να χειροκροτήσει και τις δύο ομάδες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…