Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δροσιστική” χορηγία

“Δροσιστική” χορηγία

eja_anakoinosi
Την νέα χορηγική συνεργασία της με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης και την ένταξη της στην κατηγορία του Official Supplier του χορηγικού προγράμματος 2013-2014, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: “Καλωσορίζουμε την ΕΖΑ και την premium μπύρα Hellenic Pilsener Beer στο πρόγραμμα μας. Είμαστε χαρούμενοι που μια Ελληνική, δυναμική εταιρία με εξαιρετικά προϊόντα μπίρας επιθυμεί να συνδέσει το όνομα της με τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας. Είμαστε σίγουροι πως μέσα απο την αγωνιστική παρουσία της ομάδας αλλά και τις δραστηριότητες μας, θα συμβάλλουμε στην επίτευξη των στόχων της ΕΖΑ  και στην προώθηση των προϊόντων της στο κοινό του Ολυμπιακού”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κυριακός, Εμπορικός Διευθυντής και Μέλος του Δ.Σ. της ΕΖΑ Πρότυπος Ελληνική Ζυθοποιία, δήλωσε: “Από την πρώτη ημέρα έμπνευσης και σχεδιασμού, από την ΕΖΑ,  της premium μπύρας ζ Hellenic Pilsener Beer ,το όραμά μας ήταν και παραμένει η σύνδεση της ανώτερης ποιότητας του προϊόντος με δράσεις και συλλόγους που φέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά ποιοτικής υπεροχής, σε συνδυασμό πάντα με την προσέγγιση του μεγάλου κοινού των Ελλήνων. Η συνεργασία με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ φέρει όλα τα ανωτέρω ιδιαίτερα γνωρίσματα καθώς η ομάδα έχει αποδείξει τη σταθερή πορεία της στον χρόνο πάντα με υψηλούς στόχους, με σεβασμό στους Έλληνες φιλάθλους, ανταποδίδοντας την αγάπη τους και κάνοντας τους υπερήφανους με τις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με μεγάλη χαρά στην ΕΖΑ χαιρετίζουμε την έναρξη της συνεργασίας μας και είμαστε σίγουροι πως μέσα από πλήθος δημιουργικών ιδεών και ενεργειών οι φίλαθλοι της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ανταμειφθούν για την υποστήριξη τους με στόχο πάντα την απόλαυση, τη διασκέδαση και τον σεβασμό απέναντί τους. Ελπίζουμε η συνεργασία μας για την περίοδο 2013 – 2014 να συνοδευτεί από μεγάλες επιτυχίες για τον Σύλλογο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας – «Δεν πήραμε πολλές σωστές αποφάσεις»

Ο Ολυμπιακός, πέρασε θριαμβευτής από τη Ρόδο. Αμέσως μετά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στάθηκε σ…