Κεντρική Basket League Κολοσσός “Η Ρόδος για τη ζωή”

“Η Ρόδος για τη ζωή”

Rhodes for life

Λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο (2/11), οι “Κολοσσάρας” (μασκότ της ομάδας), Άγγελος Τσάμης, Μπαμπάλε Όσμπι, Σάββας Ματσαμάς και Ματ Ραμ βρέθηκαν στο περίπτερο “Η Ρόδος για τη ζωή – Rhodes for life“.

Οι παίκτες του Κολοσσού Ρόδου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους υπεύθυνους, να φωτογραφηθούν με τον κόσμο και δήλωσαν την συμπαράστασή τους, στον “αγώνα” της βοήθειας αυτών που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Οι “θαλασσί” παίκτες δήλωσαν:

Άγγελος Τσάμης: “Ο Κολοσσός είναι πάντα δίπλα σ’ αυτές τις δράσεις. Έτσι και φέτος με μεγάλη μας χαρά είμαστε εδώ να στηρίξουμε την εκδήλωση κατά του καρκίνου! Όλοι μας ευχόμαστε να εξαλείψουμε αυτή την αρρώστια που μαστίζει τον κόσμο”!

Σάββας Ματσαμάς: “Σε δραστηριότητες όπως αυτή, η συμβολή του κόσμου είναι απαραίτητη. Έτσι όλοι μαζί συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ο Κολοσσός και ο Ροδίτης κατά του καρκίνου”.

Ματ Ραμ: “Χαίρομαι που ο Κολοσσός συνεχίζει να δίνει το “παρών” στο “Η Ρόδος για τη ζωή“, για τη διάδοση της ευαισθητοποίησης για αυτή την ασθένεια. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πάνε σε όλους όσους πάσχουν από καρκίνο. Εύχομαι η αναζήτηση για μια θεραπεία να συνεχιστεί. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός

Δειτε επισης

Τι Τζέι Μπρέι- Αποσύρεται σε ηλικία μόλις 29 ετών

Είναι μόλις 29 ετών. Κι όμως αποφάσισε κάτι πολύ ασυνήθιστο. Ο Μπρέι, σταματά το μπάσκετ. …