Κεντρική Ασίστ Shadow Η “ΕΔΡΑ” εν δράσει

Η “ΕΔΡΑ” εν δράσει

panattiki

Είμαστε όλοι νικητές“,  αυτός είναι ο τίτλος που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν οι υπεύθυνοι της 7ης Παναττικής Αθλητικής διοργάνωσης Α.μ.ε.Α, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουν στις 3 Δεκέμβρη.  Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να περάσουν το μήνυμά τους και να τονίσουν πως η προσπάθεια μετράει και πως αυτοί που προσπαθούν χρειάζονται το μεγαλύτερο χειροκρότημα όλων μας. Το ebasket στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία και συμμετέχει στην εκδήλωση ως χορηγός επικοινωνίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση:
“Είμαστε όλοι νικητές”,  είναι ο τίτλος της 7ης Παναττικής Αθλητικής διοργάνωσης για Α.με.Α η οποία θα λάβει χώρα  την Τρίτη 3 Δεκέμβρη 2013, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ “Ανδρέας Παπανδρέου” (Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81, Περιστέρι), στις 9:00 πμ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Παναττική Αθλητική Διοργάνωση Α.μ.ε.Α, που διεξάγεται για 7η συνεχόμενη χρονιά από την Έδρα, είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για άτομα με αναπηρία στις 3 Δεκέμβρη.   Άτομα με ειδικές ανάγκες από όλη την Αττική θα συμμετάσχουν σε αγωνίσματα και θα τιμηθούν για την προσπάθεια τους.

Στο πλαίσιο των αγώνων θα βραβευτούν ολυμπιονίκες, παραολυμπιονίκες και αθλητές.

Τα αθλήματα
Τα αθλήματα τα οποία καλούνται να φέρουν σε πέρας οι συμμετέχοντες είναι: Μπάσκετ (εκτέλεση βολών από μέση και κοντινή απόσταση), Σκυταλοδρομία και Τράβηγμα Σχοινιού.  Θα δοθεί στα άτομα με ψυχικές διαταραχές και νοητική στέρηση η δυνατότητα συμμετοχής σε μία διοργάνωση η οποία θα τους επιτρέψει να αναδείξουν την συμμετοχή μέσα από την διαφορετικότητα τους.

Φόρος τιμής
Η Έδρα στο πλαίσιο των Παναττικών αγώνων Α.με.Α θα τιμήσει και αθλητές που δόξασαν τα ελληνικά χρώματα με τις επιδόσεις τους. Η παραολυμπιονίκης Βούλα Καντζά είναι μία από αυτούς. Επίσης ο Περιστεριώτης αθλητής και επί χρόνια αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γ.Σ.Περιστερίου, Αντώνης Μάντζαρης, θα τιμηθεί για το ήθος του και την πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Βασίλης Δρυμούσης.

edra-afisa

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…