Κεντρική Basket League ΑΕΚ Η αλήθεια για τον άτυχο Τσιότρα

Η αλήθεια για τον άτυχο Τσιότρα

tsiotras-aek

Αίσθησή μας είναι ότι στο 29′ “πάγωσε” ο χρόνος στη Ζωφριά. Το “αχ” του υπερπολύτιμου, αλλά άτυχου Θοδωρή Τσιότρα τη στιγμή, που τραυματίστηκε -για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες- στο αριστερό πόδι αναστάτωσε καταρχήν την οικογένειά του στην εξέδρα, αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της ΑΕΚ.

Πάντως, πριν να βιαστεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα, διότι πολλά γράφονται αβίαστα (σ.σ. πρωτότυπο) καλό είναι να περιμένει κανείς τους ειδικούς και τον… Θεό!

Εμείς μιλήσαμε, πάντως, με τον γιατρό του αγώνα, Δημήτρη Δόβρη, συνεργάτη του ορθοπαιδικού Γιώργου Κελάλη, ο οποίος μας είπε: “Το διάστρεμμα μάλλον δεν είναι σοβαρό, πάντως, θα ξέρουμε με σιγουριά και θα επανεκτιμήσουμε σε τρεις-τέσσερις ημέρες“. Ρωτήσαμε για το ενδεχόμενο να απουσιάσει ο παίκτης στην αναμέτρηση του Λαγκαδά, αλλά ο κ. Δόβρης επανέλαβε: “Θα ξέρουμε σε τρεις-τέσσερις ημέρες“.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον παίκτη θα εξετάσει αύριο (Δευτέρα) ο Γιώργος Κελάλης, ο οποίος δεν έδωσε χθες το “παρών” στην αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή, καθώς είχε ανειλημμένη επαγγελματική υποχρέωση στη Θεσσαλονίκη, όπου και το Πανελλήνιο Συνέδριο Σπονδυλικής Στήλης, στην οποία ο κορυφαίος επιστήμονας ειδικεύεται εδώ και χρόνια…

Μακάρι, για τον Θοδωρή, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, το πρόβλημα να αποδειχθεί το έλασσον. Για τον ίδιο πρωτίστως.

Περαστικά, Θοδωρή

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μουράτος: «Απογοητευτική εμφάνιση, να βελτιώσουμε πολλά»

Ο Βασίλης Μουράτος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, και στάθηκε στην απογοητευτ…