Κεντρική Διεθνή Ετοιμάζει “βαλίτσες” ο Οριάκι

Ετοιμάζει “βαλίτσες” ο Οριάκι

Alex Oriakhi

Alex-Oriakhi

Ο Άλεξ Οριάκι (23, 2,06) αποφάσισε το καλοκαίρι να αφήσει τις ΗΠΑ και να αναζητήσει την τύχη του στην Ευρώπη οπότε συμφώνησε να φορέσει την φανέλα της Λιμόζ. Ο 23χρονος άσος επιλέχθηκε στον Νο57 του φετινού ντραφτ από τους Φοίνιξ Σανς.

Όμως όλα δείχνουν ότι ο Οριάκι ετοιμάζει “βαλίτσες” για να φύγει από τη Λιμόζ. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (9/11) της Λιμόζ με αντίπαλο την Ορτέζ ενδέχεται να είναι και το τελευταίο του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ στην Γαλλία. Σκοπός του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη αλλά θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε άλλο πρωτάθλημα.

Ο Οριάκι έχει προλάβει ήδη να αγωνιστεί σε 4 αναμετρήσεις όπου είχε μέσο όρο 2,8 πόντους και 1,8 ριμπάουντ. Η δυσκολία του να προσαρμοστεί σε συνδυασμό με την δυσφορία που επικρατεί στην ομάδα για τις επιδόσεις του τον οδηγούν στην πόρτα της εξόδου. Αποφοίτησε από το κολέγιο του Κονέκτικατ και την τελευταία του χρονιά είχε μέσο όρο 11,2 πόντους και 8,4 ριμπάουντ σε 35 αγώνες.

Παράλληλα σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ η Λιμόζ σχεδιάζει να τον αντικαταστήσει με τον Έρικ Ουίλιαμς (29, 2,06). Ο 29χρονος σέντερ ξεκίνησε την περσινή σεζόν στην ιταλική Βενέτσια (6,5 πόντοι μέσο όρο και 5,7 ριμπάουντ σε 10 αγώνες) εντούτοις στην μέση της χρονιάς οι δύο πλευρές τερμάτισαν την συνεργασία τους. Ο Ουίλιαμς ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Κίνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…