Κεντρική Ασίστ Shadow Διαλύει τον Ηρακλή!

Διαλύει τον Ηρακλή!

stournaras

Η είδηση που “αλειεύσαμε” είναι αν μη τι άλλο συγκλονιστική. Ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας, με διαδρομή 105 ετών, ο Ηρακλής Γ.Σ. Θεσσαλονίκης απειλείται με διάλυση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, με έγγραφο που απέστειλε στην Κεντρική Περιφέρεια Μακεδονίας, το υπουργείο Οικονομικών (του …Γιάννη Στουρνάρα) αιτείται την διάλυση του ΓΣ Ηρακλής, γιατί θεωρεί ότι λειτούργησε σε βάρος του καταστατικού του συλλόγου και ήταν κερδοσκοπικός οργανισμός. Έτσι, σύμφωνα με το άρθρο 105 του Αστικού Κώδικα, εισηγείται τη διάλυση του ερασιτέχνη Ηρακλή, αίτημα που υπογράφηκε από την Κεντρική Περιφέρεια Μακεδονίας.

Το αίτημα πήγε στο Πρωτοδικείο και πλέον η διάλυση του ιστορικού συλλόγου, που αριθμεί αισίως 105 χρόνια ύπαρξης, λειτουργίας και κοινωνικής προσφοράς, είναι στην τελική ευθεία.

Στο μεταξύ, ο ΓΣ Ηρακλής παραμένει ακέφαλος και χωρίς διοίκηση για να επιληφθεί του θέματος αυτού, ενώ γεννώνται σοβαρά ζητήματα με την ακίνητη περιουσία του συλλόγου, που είναι τεράστιας αξίας, με γήπεδα και εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, όπως το κλειστό γήπεδομπάσκετ “Ιβανόφειο”, το κλειστό γήπεδο βόλεϊ στους Χορτατζήδες και το αθλητικό κέντρο της Μίκρας, που ανήκουν στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…