Κεντρική Ασίστ Shadow “Δεν τελειώνει η αισχροκέρδεια”

“Δεν τελειώνει η αισχροκέρδεια”

chinas-kiriakos

Προφανές είναι για όποιον γνωρίζει τον Κυριάκο Χήνα, ότι ουδέποτε “προαναγγέλλει” πρωτοβουλίες, που δεν αφορούν στην αγαπημένη του ΑΕΚ, κι αυτές όχι όλες.

Οι δράσεις του για την ΑΕΚ ανά την επικράτεια ποικίλουν και δεν βλέπουν πάντα το φως της δημοσιότητας. Πολλάκις ευαισθητοποιείται όμως σε θέματα κοινωνικά και δεν είχαμε αμφιβολία χθες όταν γράφαμε στο σχόλιό μας “Όταν υπάρχουν παλιάνθρωποι”, ότι θα έχει κινητοποιηθεί με τον άλφα ή βήτα τρόπο με την τραγωδία (με τους 12 νεκρούς μετανάστες) στις ακτές τις Ακαρνανίας, καθώς την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Ο καθηγητής και πρώην αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε την εκτίμησή μας και απέστειλε σήμερα το παρακάτω μήνυμα, όπου με συγκλονιστικό τρόπο παρουσιάζει το κακό που συνέβη στην Πάλαιρο:

“Δυστυχώς, άλλη μια τραγωδία στο 7ο χιλ. στο δρόμο προς Πάλαιρο, όπως ακριβώς με εξαίρετη ευαισθησία περιέγραψες.  Δεν τελειώνει αυτή η αισχροκέρδεια που εμπορεύεται χυδαία ζωές. Πήγαμε εκεί και ακούσαμε ότι προσέκρουσε σε ξέρες – το… προσέκρουσαν – και το τραγικό ότι ήταν μόλις 70 μ. από τη θάλασσα, αλλά δεν ήξεραν στοιχειώδες κολύμπι”.

 

 

Load More Related Articles
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το σοκ στη χώρα του Οξύλου

“Αν η οικογένεια δεν έχει οικονομικές δυνατότητες, να σκεφτούν ώριμα και σοβαρά τι ά…