Κεντρική Ασίστ Shadow “Γίνε Συμμέτοχος” στην Αγ. Σοφιά

“Γίνε Συμμέτοχος” στην Αγ. Σοφιά

aek-agiasofia-metoxi

Το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την ανέγερση του νέου γηπέδου (Αγιά Σοφιά) της ΑΕΚ βρίσκει ανταπόκριση. Είναι πρωτοφανές αυτό, που συμβαίνει από προχθές οπότε και δόθηκε στη δημοσιότητα ο αριθμός λογαριασμού για όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της “Δικέφαλος 1924”.

“Γίνε Συμμέτοχος – αυτό είναι το Όνειρο είναι δική μας υπόθεση”, είναι και το σύνθημα-μότο της ΑΕΚ, έτσι όπως αποκαλύφθηκε προχθές στην εκδήλωση της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Ο κάθε “Ενωσίτης” οπαδός ή άλλος ενδιαφερόμενος μπορεί με 10 ευρώ να γίνει μέτοχος, ήτοι να αγοράσει έστω μία μετοχή, με 20 ευρώ 2 μετοχές, 30 ευρώ 3 μετοχές κ.ο.κ. και να συμβάλλει στην ανέγερση του γηπέδου. Για να συμμετέχει κανείς στην διαδικασία θα πρέπει να καταθέσει στην Τράπεζα Πειραιώς και στον λογαριασμό 5102-063273-924, τουλάχιστον το ποσό των 10 ευρώ.

Όσον αφορά στους κατοίκους του εξωτερικού, αυτοί θα μπορούν να γίνουν μέτοχοι με κατάθεση μέσω Ίντερνετ στο ΙΒΑΝ του λογαριασμού και την αναγραφή του Shift code. Η αύξηση θα διαρκέσει για τους επόμενους τέσσερις μήνες, ενώ οι κάτοχοι των διαρκείας είναι ήδη μέτοχοι.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…