Κεντρική Ελευσίνα “Ήμασταν βελτιωμένοι”

“Ήμασταν βελτιωμένοι”

skarafigas1

Την πρώτη νίκη μακριά από την έδρα του στην Α1 πέτυχε ο Πανελευσιανιακός απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας. Ο Γιώργος Σκαραφίγκας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του δείχνει σημάδια βελτίωσης από τα προηγούμενα παιχνίδια.

“Είναι το πρώτο μας διπλό στην Α1, πέραν της νίκης μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από το προηγούμενο ματς είμαστε βελτιωμένοι και ανταμειφτήκαμε με μια τεράστια νίκη. Το θετικό είναι ότι η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Συγχαρητήρια στον Ίκαρο του εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο του εγχείρημα και φυσικά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν υπάρχει καταξίωση. Είναι σημαντική γιατί έχουμε ίδιους στόχους με τον Ίκαρο” ήταν τα λόγια του προπονητής της Ελευσίνας ενώ από πλευράς παικτών, ο Μανώλης Παπαμακάριος δήλωσε:

“Για μας είναι μια σημαντική μέρα, καθώς πετύχαμε το πρώτο μας διπλό στην Α1, αλλά δεν έγινε τυχαία. Ήρθαμε αποφασισμένοι να παίξουμε το παιχνίδι μας. Ξέραμε ποια είναι τα δυνατά μας σημεία και ποια όχι. Για 35 λεπτά ήμασταν στο πλάνο μας. Πήραμε διαφορά και την διαχειριστήκαμε σωστά. Ο Ίκαρος κάνει μια καινούρια προσπάθεια στη Χαλκίδα κι εγώ είχα βιώσει μια παρόμοια στη Λαμία με τον Πανελλήνιο. Θέλει στήριξη και υπομονή γιατί δεν έρχονται από τη μια στιγμή στην άλλη τα αποτελέσματα. Το θετικό όπως βλέπω είναι ότι κόσμος στέκεται δίπλα του και πρέπει να έχουν υπομονή, γιατί η Α1 είναι δύσκολη κατηγορία“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Το εντυπωσιακό στοπ του Βουλγαρόπουλου στον Βούγισιτς (vid)

Ο Στράτος Βουλγαρόπουλος έγινε για λίγο “ηλεκτρολόγος” στο παιχνίδι της Εθνική…