Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ Έναρξη της Σχολής προπονητών

Έναρξη της Σχολής προπονητών

basketa9

Οι Σχολές προπονητικής ξεκίνησαν και φέτος με την συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά και τους μελλοντικούς να παρακολουθούν τα μαθήματα των Μιχάλη Αναστασιάδη, Κώστα Μίσσα και Θόδωρου Μπολάτογλου.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) εξέδωσε ανακοίνωσε όπου αναφέρθηκε στην έναρξη των μαθημάτων στις σχολές προπονητικής ενώ παράλληλα υπήρξαν και δηλώσεις του προέδρου της Σχολής, Μιχάλη Αναστασιάδη. Αναλυτικά:

“Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν τα μαθήματα για τη Σχολή Προπονητών Γ’ κατηγορίας. Η συμμετοχή όπως αναμενόταν ήταν μεγάλη και μάλιστα σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν υπάρξει τόσοι υποψήφιοι (περίπου 400 υποψήφιοι). Οι μελλοντικοί προπονητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα μαθήματα των Μιχάλη Αναστασιάδη, Κώστα Μίσσα και Θόδωρου Μπολάτογλου.

Ο Πρόεδρος της Σχολής, Μιχάλης Αναστασιάδης τόνισε επί τούτου: “Για πρώτη φορά είδαμε 400 άτομα να είναι υποψήφιοι σπουδαστές της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. Η μεγαλύτερη Σχολή που είχε γίνει μέχρι τώρα ήταν λιγότεροι από 200 άτομα. Η οργάνωση όσο και να προσπαθήσαμε να είναι ομαλή είχε μικροπροβλήματα εξαιτίας της πληθώρας των σπουδαστών και της διαχείρισης του χώρου, όμως τα όποια προβληματάκια ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα”.

“Γενικά εντυπωσιάστηκα από την συμμόρφωση των σπουδαστών στις υποδείξεις και στην κατανόηση που έδειξαν στις πρώτες δυσκολίες γι’ αυτό και τα όποια προβλήματα λύθηκαν έγκαιρα. Την δεύτερη ημέρα υπήρξαν πολύ λιγότερα προβλήματα γιατί τα τμήματα είχαν τακτοποιηθεί και είχαν πάρει προγράμματα. Το ευχάριστο είναι ότι μετά από 6 χρόνια μη λειτουργίας της Σχολής πολλά άτομα έδειξαν ενδιαφέρον να ενταχθούν σε ένα πρόγραμμα, το οποίο είναι γνωστό για τις δυσκολίες, τις απαιτήσεις και τη σοβαρότητα του”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Σχολής και συνέχισε:

“Άπαντες έδειξαν διάθεση για να μάθουν, είχαν απορίες, συμμετείχαν ενεργά στα μαθήματα κι αυτά είναι στοιχεία που δίνουν κίνητρο στον εκάστοτε διδάσκοντα να προχωρήσει και πέρα από τα τυπικά πλαίσια της ύλης. Στο τέλος του μαθήματος πολλές φορές γινόταν μία συζήτηση όπου λύνονταν κάποιες απορίες. Πλέον με βάση τις παρατηρήσεις των πρώτων δύο ημερών γίνεται απευθείας ενημέρωση ηλεκτρονικά για θέματα σπουδών, απουσιών και κατοχύρωσης μαθημάτων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

ΣΕΠΚ: «Αναγκαία η επανεκκίνηση στο ερασιτεχνικό μπάσκετ»

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ζητάει την…