Κεντρική Ασίστ Shadow Έλειπε ο… Αμερικάνος (vid)

Έλειπε ο… Αμερικάνος (vid)

aek-gipedo

Η φαντασμαγορική εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ  που θα γίνει στα Φιλαδέλφεια, έκλεψε την παράσταση σήμερα. Η βιντεοπροβολή που είχε ως επίκεντρο την “Αγιά Σοφιά” (σ.σ. το νέο γήπεδο δηλαδή), αλλά και τις Αλησμόνητες (και ουχί Χαμένες για μας) Πατρίδες προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους “Ενωσίτες” -και όχι μόνο- που έδωσαν το “παρών”.

Μόνο που στην εκδήλωση των χιλίων προσκεκλημένων μια απουσία ήταν αισθητή. Έλειπε ο… Γιώργος Αμερικάνος (σ.σ. ήταν εκεί οι πρώην άσσοι της ΑΕΚ, Μπαμπανικολός, Βασιλειάδης, Κόντος)!

Ο “πανουράνιος” αρχηγός της “Βασίλισσας” του ’68, που εκτιμούσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκείνον θα καθόταν σίγουρα σε περίοπτη θέση στην εκδήλωση. Και θα καθόταν σε περίοπτη θέση και στην “Αγιά Σοφιά” σε δυο χρόνια, αν ο Θεός δεν βιαζόταν να τον πάρει κοντά του, πνίγοντας την πίκρα (σ.σ. το έκανε συχνά προκειμένου για την ΑΕΚ) ότι η προοπτική ενός νέου κλειστού για τη… Βασίλισσά του αποτελεί μακρινή υπόθεση.

Αν και “δημόσια δέσμευση” του Κωνσταντίνου Κοτσάτου. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ όχι μόνο δεν απέκλεισε ως ενδεχόμενο την κατασκευή του, αλλά αποκάλυψε τις προάλλες ότι θα προτείνει να ονομαστεί και “Γεώργιος Αμερικάνος“.

Οψόμεθα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…