Κεντρική Basket League Άρης “Χτύπησαν” τον Αλέξη

“Χτύπησαν” τον Αλέξη

savrasenko cska moscow

savrasenko-cska-moscow

Το “κόλπο γκρόσο” προσπάθησε να κάνει η διοίκηση του Άρη, επιχειρώντας να πείσει τον Αλέξη Ζεβροσένκο (ή αν προτιμάτε Alexey Savrasenko) να επιστρέψει στην ενεργό δράση, να παρατείνει την αγωνιστική του δράση και να μην υλοποιήσει τη σκέψη για αποχώρηση.

Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου και του Ολυμπιακού (και φυσικά της ΤΣΣΚΑ και όχι μόνο)είχε ανακοινώσει με το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου την απόφασή του να σταματήσει να παίζει μπάσκετ. Στα 34 ένιωσε ότι δεν έχει άλλα να προσφέρει, αλλά στον Άρη είδαν μια ευκαιρία να γεμίσουν τη ρακέτα τους.

Ένα ζήτημα που δεν απαντήθηκε ποτέ, είναι αν και κατά πόσο θα μπορούσε ο Ζεβροσένκο να παίξει ως Έλληνας στο πρωτάθλημα. Θυμηθείτε ότι αγωνίζονταν με ελληνικό διαβατήριο στη χώρα μας, αλλά στη συνέχεια έπαιξε στην Εθνική Ρωσίας κι όπως φάνηκε από τις διαβουλεύσεις ήταν αδύνατον να επιστρέψει ως Έλληνας στην Ελλάδα.

Κατά τα φαινόμενα η σκέψη για την απόκτηση του Ζεβροσένκο παρέμεινε μια… ιδέα, η οποία δεν υλοποιήθηκε. Τουλάχιστον όχι ως τώρα, χωρίς να γνωρίζουμε αν η προσπάθεια έχει εγκαταλειφτεί, ή αν το σενάριο της απόκτησης του Αλέξη είναι… ενεργό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…