“Συγκεντρωμένοι”

vetoulas2

vetoulas

Ο Απόλλωνας Πάτρας θα “ταξιδέψει” στην Χαλκίδα, για να αντιμετωπίσει τον Ίκαρο αύριο (20/10. 17:00) ενόψει της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ. Ο Νίκος Βετούλας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έδωσε βάρος στην άμυνα: “Θεωρώ ότι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ίκαρο θα είναι δύσκολο.

Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία με τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που έκανε αγωνίζεται επιθετικά. Εμείς παρά την καλή εμφάνιση της προηγούμενης εβδομάδας θεωρώ ότι ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Είναι όμως σίγουρο ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Πρέπει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να μείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην άμυνα.  Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και πιστεύω ότι θα κάνουμε μια εμφάνιση ανάλογη με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας”.
Εκ μέρους των παικτών ο αρχηγός του Απόλλωνα, Νίκος Αργυρόπουλος, σημείωσε: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε . Ο Ίκαρος προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση στο Ρέθυμνο, όπως και εμείς απέναντι στον Ηλυσιακό. Πιστεύω ότι αν αγωνιστούμε με την ίδια ενέργεια που είχαμε στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…