Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μόνο το μπάσκετ” (vid)

“Μόνο το μπάσκετ” (vid)

pedoulakis cyprus

pedoulakis-cyprus

Με στόχο το πρώτο “διπλό” στην Ευρωλίγκα αναχωρεί ο Παναθηναϊκός για το Βελιγράδι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (01/11, 21:30) τον Ερυθρό Αστέρα. Οι “πράσινοι” γνωρίζουν καλά πως ενδεχόμενη νέα απώλεια θα τους βάλει σε… μπελάδες, ως εκ τούτου είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και να διατηρηθούν στο κόλπο της πρώτης θέσης στον όμιλο τους.

Στην αποστολή του τριφυλλιού συμπεριελήφθη κανονικά ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος έχει ειδική μεταχείριση λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε κατά την επιστροφή του από το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Λίγο πριν την αναχώρηση για τη Σερβία, ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: “Είναι ένας αγώνας στον οποίο θα υπάρχει μεγάλη ενέργεια. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και την τακτική μας από την αρχή ως το τέλος του. Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Αντίθετα, θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Ο αγώνας αυτός θα είναι για εμάς μια πολύ ξεχωριστή, δυνατή προπόνηση, για τους αγώνες που θα έρθουν πολύ, πολύ αργότερα”, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα θα επικρατεί στο γήπεδο, αλλά η δουλειά μας θα είναι να παραμείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ξέρουμε για τις συνθήκες της αναμέτρησης, αλλά εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη δουλειά μας: Το μπάσκετ. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί το σέρβικο μπάσκετ. Ξέρει να κινείται πολύ καλά στο γήπεδο και έχει έναν παίκτη στη σύνθεσή της που σπάνια συναντάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τον Μαριάνοβιτς“.

“Να μην παρασυρθούμε…”

Όσον αφορά τους παίκτες, το λόγο πήρε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος τόνισε: “Πηγαίνουμε να παίξουμε σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης και της Ευρωλίγκας. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και θα μπορεί να ακούς ούτε συμπαίκτες, ούτε τον προπονητή από τη φασαρία. Ο κόσμος θα είναι ο έκτος παίκτης τους.

Η Χάλα Πιονίρ και το ΟΑΚΑ είναι οι πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από την ατμόσφαιρα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έχουμε και τα 40 λεπτά. Ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός για τον Ερυθρό Αστέρα, γιατί έχει χρόνια να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο”, ενώ σε ερώτηση για τα συνεχόμενα ταξίδια, δήλωσε:

Είμαστε επαγγελματίες, είναι η δουλειά μας. Το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δίνουμε το 100% σε κάθε αναμέτρηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …