Κεντρική NBA Σαν Αντόνιο ή… απόσυρση
NBA

Σαν Αντόνιο ή… απόσυρση

maggette bobcats

maggette-bobcats

Κάποτε αποτελούσε έναν από τους πιο θεαματικούς παίκτες του “μαγικού κόσμου”. Πλέον, όμως, ο Κόρεϊ Μαγκέτι δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν… χρήσιμο ρολίστα, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σε συγκεκριμένα πράγματα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το γεγονός, πάντως, πως δεν έχει ακόμα στα χέρια του κάποια συγκεκριμένη πρόταση δεν του επιτρέπει να είναι αισιόδοξος αναφορικά με το επαγγελματικό του μέλλον.

Γι αυτό το λόγο, τόνισε –με δηλώσεις του στον Τύπο των ΗΠΑ- πως είτε θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς (συμμετέχει στην προετοιμασία τους) είτε… θα κρεμάσει τα παπούτσια του βάζοντας τελεία στην πρόταση της επαγγελματικής του καριέρας.

Είτε θα παίξω είτε όχι. Και αν δεν παίξω, τότε θα βάλω τέλος στην καριέρα μου. Αυτό δεν είναι απειλή. Είναι απλά η πραγματικότητα για έναν παίκτη που σε ένα μήνα κλείνει τα 34“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πολύπειρος φόργουορντ, ο οποίος βρίσκεται στον “μαγικό κόσμο” από το 1999 έχοντας φορέσει τη φανέλα των Ορλάντο Μάτζικ (1999-’00), Λος Άντζελες Κλίπερς (2000-’08), Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (2008-’10), Μιλγουόκι Μπακς (2010-’11), Σάρλοτ Μπόμπκατς (2011-’12) και Ντιτρόιτ Πίστονς (2012-’13) μετρώντας στην καριέρα του 16 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ ανά παιχνίδι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…