Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Πρωταγωνιστικοί στόχοι”

“Πρωταγωνιστικοί στόχοι”

rallis

rallis

Έχοντας περάσει… μια ζωή στο Ηράκλειο, ο Βασίλης Ράλλης έχει συνδέσει το όνομά του με τους “μπλε”. Εδώ και τρία χρόνια αποτελεί τον “αρχιτέκτονα” της ομάδας, η οποία την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Α2 κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Ο νεαρός προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τις πολλές δυσκολίες που υπάρχουν στο ξεκίνημα της χρονιάς, τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί και φέτος, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί την άποψη του για το σκληρό φετινό πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ξεκίνημα του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα: “Πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη στις πρώτες αγωνιστικές. Εμείς έχουμε πολλά θέματα με τραυματισμούς τα οποία τα γνωρίζαμε πριν ακόμα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είπαμε ότι θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι περίπου την 5η αγωνιστική οπότε και υπολογίζουμε να επανέλθουν πλήρως οι τραυματίες.

Προσπαθούμε μέχρι να είμαστε πλήρεις να κρατήσουμε την έδρα μας. Το κακό είναι ότι στην πορεία μας βγήκαν κι άλλα προβλήματα τραυματισμών εκτός αυτών που περιμέναμε. Τα ρόστερ είναι πλέον μικρά με τους μικρούς, όμως είμαστε ευχαριστημένοι γιατί τα παιδιά των ακαδημιών μας παίρνουν ευκαιρίες και μέχρι τώρα έχουν ανταποκριθεί”.

Για τους στόχους της ομάδας:  “Οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί. Με τις μεταγραφές που έγιναν μπορούμε να κοιτάμε ψηλά, όμως κάποια πράγματα είναι και θέμα τύχης. Εμείς δυστυχώς είχαμε από την αρχή τραυματισμούς. Πρώτος στόχος αγωνιστικά είναι να μείνουμε εντός έδρας αήττητοι και μετά νομίζω θα βρούμε τις εκτός έδρας νίκες που χρειαζόμαστε.

Από εκεί και πέρα θέλουμε να δώσουμε εμπειρίες σε παιδιά που μπορούμε να επενδύσουμε πάνω τους για το μέλλον. Εν αντιθέσει με τις περισσότερες ομάδες που έχουν νέους ηλικίας 20-21 ετών εμείς έχουμε ηλικίες 16-17 χρονών. Θα πρέπει να δείξουμε υπομονή και να τα βοηθήσουμε ώστε να μας δώσουν αυτά που θέλουμε στο μέλλον. Φυσικά πρέπει κι αυτά να έχουν υπομονή και να μην βιάζονται να μεγαλώσουν”.

Για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής: “Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και νομίζω ότι θα γίνει ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων 10 ετών, καθώς υπάρχουν αρκετοί παίκτες από την Α2, ενώ και από πλευράς προπονητών συμμετέχουν τεχνικοί με καριέρα σε υψηλότερη κατηγορία. Γενικά βλέπω 7-8 ομάδες που ξεχωρίζουν για πάνω και περιμένω να πρωταγωνιστήσουν. Ο πρώτος θα βγει με πολλές ήττες. Το αρνητικό για εμάς είναι ότι όντας η μοναδική επαρχιακή ομάδα της κατηγορίας έχουμε πολλά ταξίδια και θα πρέπει να καλύψουμε αυτό το ντισαβαντάζ κρατώντας την έδρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…