Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Eταιρικό πρόγραμμα

Eταιρικό πρόγραμμα

panathinaikos-pagkos-astana

H KAE Παναθηναϊκός παρουσίασε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εταιρικής φιλοξενίας το οποίο απευθύνεται στους εταιρικούς της πελάτες και έχει ως στόχο μέσω παροχών να φέρει περισσότερους φίλους του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκος:

“Στα πλαίσια της εμπορικής εξωστρέφειας η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και παρουσιάζει το Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας. Αναγνωρίζοντας και επισημαίνοντας πως το μπάσκετ αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα αθλήματα στη χώρα μας αλλά και ταυτόχρονα πόλο έλξης ψυχαγωγίας και θεάματος, η ΚΑΕ σχεδίασε για τους εταιρικούς της πελάτες ένα πρόγραμμα πακέτου εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις συνεργαζόμενες εταιρίες ως:

Πρόγραμμα ανταμοιβής για τους εργαζόμενους της κάθε επιχείρησης
Πρόγραμμα φιλοξενίας ή επιβράβευσης για τους πελάτες της επιχείρησης
Προωθητική ενέργεια / δημόσιες σχέσεις μέσω της διάθεσης των εισιτηρίων.

Το Πρόγραμμα Εταιρικής Φιλοξενίας στηρίζεται στην μοναδικότητα κάθε επιχείρησης και συντάσσεται κάθε φορά σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη με τη συνεργασία των συμβούλων πωλήσεων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι παροχές του προγράμματος εξασφαλίζουν  για τους εταιρικούς πελάτες της ΚΑΕ ειδικές τιμές με την αγορά πακέτου εισιτηρίων, αλλά και  τη δυνατότητα προβολής ή/και  διαμόρφωσης ιδιωτικού χώρου υποδοχής εντός των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ. Στόχος του προγράμματος  αποτελεί η δημιουργία μίας σταθερής σχέσης με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός καθιερώνοντας έτσι το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων ως ένα από τα σημαντικότερα σημεία προβολής αλλά και συνάντησης εταιριών στη χώρα μας.

Με τις νέες θέσεις στο παρκέ του γηπέδου (court side seats), καθώς και με τα αυξημένα πλέον μέτρα ασφαλείας και τον αυστηρό καθορισμό της θέσης παρακολούθησης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπόσχεται να εξασφαλίσει θεαματικότερη και ασφαλέστερη την διασκέδασή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πωλήσεων της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στα τηλέφωνα: 210 350 3288-90 και στο email: tickets@panathinaikosbc.gr”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…