Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Πράσινες”… απορίες

“Πράσινες”… απορίες

aggelopouloi giannakopoulos sef

aggelopouloi-giannakopoulos-sef

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την… απορία της για τη μη κλήση του προέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε απολογία -με αφορμή βίντεο από το ντέρμπι “αιωνίων” που τον δείχνει να χειρονομεί- από τον Αθλητικό Δικαστή, τον ΕΣΑΚΕ και την ΕΦΙΠ εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως αναφέρουν οι “πράσινοι”, “αν αυτό δεν ονομάζεται “δύο μέτρα και δύο σταθμά” τότε μάλλον έχουμε μπερδέψει τις έννοιες και ζούμε σε άλλο πλανήτη“.

Αναλυτικά:

“Έχουν περάσει περισσότερες από 48 ώρες από τότε που παρακολούθησαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι το βίντεο με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός – σε μια από τις σπάνιες νίκες της ομάδας του – να κάνει άσεμνη χειρονομία προς την ομάδα μας και με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνουμε ότι τα αρμόδια όργανα, που έχουν επιδείξει απίστευτη ταχύτητα κι αντανακλαστικά απέναντι σε εμάς, δεν έχουν προχωρήσει σε καμία από τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιληφθούν του θέματος.

Προφανώς είναι φυσιολογικό να τιμωρείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, επειδή κάποιοι νόμισαν ότι τον άκουσαν αν και δεν είχαν οπτική επαφή όπως ομολόγησαν, ενώ στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός επιτρέπεται να χειρονομεί χωρίς να υπάρχει η παραμικρή επίπτωση. Αν αυτό δεν ονομάζεται “δύο μέτρα και δύο σταθμά” τότε μάλλον έχουμε μπερδέψει τις έννοιες και ζούμε σε άλλο πλανήτη.

Η στάση αυτή του Αθλητικού Δικαστή, του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ ασφαλώς και δημιουργεί ερωτηματικά σε όλους μας για το αν υπάρχει πραγματική ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση. Εμείς καλούμε τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν του θέματος, ώστε να λειτουργήσουν παιδαγωγικά απέναντι στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός που συμπεριφέρθηκε σαν κοινός χούλιγκαν. Παράλληλα, θα πειστεί και ο φίλαθλος κόσμος που διατηρεί αμφιβολίες αυτή τη στιγμή, ότι ο νόμος είναι ίσος προς όλους“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …