Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Πολλές ισοδύναμες ομάδες”

“Πολλές ισοδύναμες ομάδες”

sorotos

sorotos

Για ακόμα μία χρονιά ο Κώστας Σορώτος αναλαμβάνει να καθοδηγήσει ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό αφού παραμένει στο τιμόνι του Εθνικού Πειραιώς. Ο πολυνίκης τεχνικός (εκ των πλέον έμπειρων στην Ελλάδα) μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την αγχωτική νίκη επί του Πανερυθραϊκού στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής, τους στόχους των Πειραιωτών στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ιστορικό σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη νίκη με 68-67 επί του Πανερυθραϊκού: “Ήταν ένα παιχνίδι που εμφανιστήκαμε διπρόσωποι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση ξεφεύγοντας ακόμα και με 21 πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, εξαιτίας της αμυντικής μας χαλάρωσης παρουσιαστήκαμε αγνώριστοι. Δώσαμε την ευκαιρία στον Πανερυθραϊκό να πλησιάσει στο σκορ και σε συνδυασμό με την αστοχία που είχαμε στη ζώνη και κάποια μεγάλα σουτ του Καλλιανιώτη το παιχνίδι έγινε θρίλερ. Πιστεύω ότι με βάση την συνολική εικόνα πήραμε δίκαια τη νίκη.

Από εκεί και πέρα αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες στο γηπεδικό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της διοίκησης το πρόβλημα δεν λύθηκε. Τα προβλήματα έγιναν ακόμα πιο έντονα λόγω του αιφνιδιαστικού ορισμού του αγώνα 24 ώρες πριν το τζάμπολ. Ουσιαστικά παίξαμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο στο οποίο ούτε είχαμε ξαναμπεί. Τελικά από την ιδιότητα του γηπεδούχου το μόνο που μας έμεινε ήταν το άγχος. Πάντως είναι αδιανόητο ένα γήπεδο όπως το Κερατσίνι που είναι παλάτι να μην έχει άδεια”.

Για τους στόχους Εθνικού στο φετινό πρωτάθλημα: “Οι στόχοι κάθε ομάδας που συμμετέχει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τουλάχιστον στο ξεκίνημα θα πρέπει να είναι το επόμενο παιχνίδι. Όταν περάσουν κάποιες αγωνιστικές, τουλάχιστον 10, η κάθε ομάδα θα καθορίσει τους στόχους της. Είναι ένα πρωτάθλημα πολλών ισοδύναμων ομάδων και όποιος βάλει στόχους από την αρχή νομίζω θα έχει κάνει λάθος”.

Για την συνέχιση της συνεργασία με τον Εθνικό: “Φυσικά είμαι ευχαριστημένος, καθώς υπάρχει μία διοίκηση που στο οικονομικό κομμάτι είναι απόλυτα συνεπής κι αυτό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δουλέψει όπως πρέπει η ομάδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή γιατί στην Ελλάδα αυτό το χάρισμα δεν μας περισσεύει κιόλας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…