Κεντρική NBA Ο (πιο) εμπορικός κ. ΛεΜπρον (vid)
NBA

Ο (πιο) εμπορικός κ. ΛεΜπρον (vid)

lebron james witness

lebron-james-witness

Οι συζητήσεις αναφορικά με το ποιος είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία παίκτης του ΝΒΑ (ΛεΜπρον Τζέιμς ή Κόμπε Μπράιαντ) και το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος (Μάικλ Τζόρνταν ή ΛεΜπρον Τζέιμς ή Κόμπε Μπράιαντ) μας απασχολούν και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν για αρκετά χρόνια ακόμα. Βλέπετε, η μάχη σώμα με σώμα που δίνουν ο “Βασιλιάς” με τον “Black Mamba” για τα… σκήπτρα του διαδόχου του “Air” είναι μεγάλη εδώ και αρκετά χρόνια.

Επειδή, όμως, η συγκεκριμένη… διαδοχολογία θα διαιωνίζεται στο χρόνο, το μόνο για το οποίο μπορούμε να είμαστε βέβαιοι είναι για το ποιος είναι ο πιο… διάσημος παίκτης του ΝΒΑ. Εκεί δεν υπάρχουν αμφιβολίες! Είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς!

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η έρευνα που έγινε σχετικά με το ποιοι παίκτες πουλούν τις περισσότερες φανέλες παγκοσμίως, με τον “Βασιλιά” να… στρογγυλοκάθεται στον (εμπορικό του) θρόνο.

Ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ βρίσκεται στην πρώτη θέση, με τους Ντέρικ Ρόουζ (Σικάγο Μπουλς), Κόμπε Μπράιαντ (Λος Άντζελες Λέικερς), Κέβιν Ντουράντ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ) και Ντουέιν Ουέιντ (Μαϊάμι Χιτ) να κλείνουν την πρώτη πεντάδα, ενώ πιο μετά βρίσκονται οι Καρμέλο Άντονι (Νιου Γιόρκ Νικς), Ντουάιτ Χάουαρντ (Χιούστον Ρόκετς), Ντερόν Ουίλιαμς (Μπρούκλιν Νετς), Μπλέικ Γκρίφιν (Λος Άντζελες Κλίπερς) και Ραζόν Ρόντο (Μπόστον Σέλτικς).

Το να ξέρω πως τόσοι άνθρωποι, και ειδικά τόσα παιδιά, με θαυμάζουν είναι πιο σημαντικό απ οτιδήποτε άλλο. Το ότι συνεχίζω να εμπνέω τη νεολαία και να με βλέπουν ως παράδειγμα“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ΛεΜπρον Τζέιμς μετά την ανακοίνωση των εμπορικών αποτελεσμάτων.

Απ ότι φαίνεται οι “haters” μετατράπηκαν σε… υποστηρικτές του ηγέτη των Μαϊάμι Χιτ, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το Three Peat και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο να εκθρονίσει (σε επίπεδο τίτλων) τον Μάικλ Τζόρνταν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…