Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ομαδική και ατομική βελτίωση”

“Ομαδική και ατομική βελτίωση”

pedoulakis panathinaikos panelefsiniakos

pedoulakis-panathinaikos-panelefsiniakos

Η πρώτη νίκη της χρονιάς στην Ευρωλίγκα αποτελεί το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στο αυριανό παιχνίδι των “πρασίνων” κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα. Το τριφύλλι προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα στη Λιθουανία, επομένως δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες και δη σε παιχνίδι εντός έδρας.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για την αναμέτρηση με τους Βάσκους τονίζοντας: “Παίζουμε στην Κύπρο και ξέρουμε πως θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει, όπως συμβαίνει σχεδόν με όλες τις ισπανικές ομάδες. Αυτό στο οποίο στοχεύουμε είναι να βελτιωθούμε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.

Τις τελευταίες ημέρες καταφέραμε να προπονηθούμε όλοι μαζί τρεις φορές, εντάσσουμε τον Ούκιτς σταδιακά στο ρυθμό της ομάδας και εκτός από τη νίκη, που είναι σημαντική, θέλουμε να δούμε όλους τους παίκτες να φτάνουν στο επιθυμητό επίπεδο. Όλες οι ομάδες αυτή την περίοδο δείχνουν να αντιμετωπίζουν αμυντικά προβλήματα, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα αρχίσουν να βελτιώνονται“.

Από την πλευρά του, ο Ραμέλ Κάρι υποστήριξε: “Κερδίσαμε τον Πανελευσινιακό μετά από δύο σερί ήττες, κάτι που είναι πάντα σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και στην Ευρωλίγκα, μετά την ήττα στη Λιθουανία. Είναι περίεργη κατάσταση για εμάς, να παίζουμε εντός έδρας, αλλά όχι ακριβώς εντός έδρας. Βασικά είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Η Λαμποράλ Κούτσα δείχνει να είναι μία καλή ομάδα, που παίζει επιθετικά στις δύο πλευρές του παρκέ. Βασίζονται αρκετά στον Τιμπόρ Πλάις, που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…