Κεντρική NBA Ξενερωμένος ο Ουάλας
NBA

Ξενερωμένος ο Ουάλας

wallace gerald boston

wallace-gerald-boston

Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι μία από τις πιο δύσκολες (και συνάμα επίπονες) των τελευταίων ετών για τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι καλούνται να μάθουν να ζουν δίχως τους ηγέτες τους. Το έργο του Μπραντ Στίβενς μόνο εύκολο δεν είναι αφού έχει στα χέρια του ένα εξαιρετικά “φτωχό” ρόστερ, στο οποίο υπάρχουν μόλις δύο – τρεις παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ΝΒΑ.

Η προδιαγεγραμμένη… αποτυχία έχει φέρει, όμως, έντονο εκνευρισμό στο εσωτερικό των “Κελτών“, με τον Τζέραλντ Ουάλας να είναι αυτός που δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα. Κάτι που, όπως είναι φυσιολογικό, έχει προκαλέσει τον προβληματισμό του τεχνικού τιμ των Βοστονέζων.

Μου τη λένε οι προπονητές όλη την ώρα“, δήλωσε με περισσή ειλικρίνεια ο πρώην παίκτης των Μπρούκλιν Νετς, για να συνεχίσει λέγοντας: “Προσπαθούν να μου πουν να χαλαρώσω και να ηρεμήσω. Αλλά το κύριο νόημα είναι πως θέλω να βλέπω τα παιδιά να είναι ανταγωνιστικά. Αν χάσουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά έχουμε παλέψει μέχρι το τέλος, τότε δεν θα έχω πρόβλημα. Αλλά δεν μπορώ να ζήσω σε μία ομάδα που χάνει δίχως να παλεύει“.

Τα… όργανα άρχισαν νωρίς στη Βοστώνη. Ερωτηματικό αποτελεί, πλέον, η στάση που θα κρατήσει ο -ηγέτης πλέον- των “Κελτών“, Ραζόν Ρόντο, στο ζήτημα αφού είναι γνωστό το… οξύθυμο του χαρακτήρα του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…