Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να φυλάξουμε το σπίτι μας”

“Να φυλάξουμε το σπίτι μας”

oaka

oaka

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους “πράσινους” φιλάθλους να διαφυλάξουν το ΟΑΚΑ εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως τονίζεται, μάλιστα, κανείς δεν θα εισέρχεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων δίχως εισιτήριο, ενώ γίνεται έκκληση προκειμένου άπαντες να προστατέψουν το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τον πρώτο επίσημο αγώνα του στο ΟΑΚΑ δίνει σήμερα το απόγευμα (21/10, 7.15μ.μ.) ο Παναθηναϊκός, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ.

Εν όψει αυτού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι τα μέτρα που θα ισχύουν στο ΟΑΚΑ απ’ εδώ και στο εξής θα είναι αυστηρά προκειμένου να επικρατεί τάξη και να εξυπηρετείται ο κόσμος που θα έρχεται να περνά ευχάριστες ώρες κοντά στην ομάδα.

Κανείς δεν θα εισέρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο και ο καθένας θα κάθεται στη θέση του. Οι αρμόδιοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βρίσκονται διαρκώς στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν και ταυτόχρονα είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία σας ώστε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά.

Ο κόσμος αποτελεί τον έκτο μας… παίκτη και θα κάνουμε τα πάντα ώστε η ζωή του στο γήπεδο να είναι ευχάριστη. Μην ξεχνάτε πως το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας και θα πρέπει με κάθε τρόπο να το διαφυλάξουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…