Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Νίκη οδηγός για την συνέχεια”

“Νίκη οδηγός για την συνέχεια”

bogris

bogris

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Με τους 21 πόντους και τα 8 ριμπάουντ του ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια. Ο λόγος για τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος λίγο μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο που έπαιζε σκληρά. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, βάλαμε σημαντικά καλάθια και πήραμε μια σημαντική νίκη. Γιορτάζουμε σήμερα και από αύριο σκληρή δουλειά. Είμαστε η ίδια ομάδα, οι ίδιοι παίκτες, που ηττήθηκαν από τον Άρη στο Κύπελλο και θέλω να πω ότι μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος της φανέλας“.

Στην συνέχεια των δηλώσεων του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική του απόδοση λέγοντας: “Παίξαμε καλά, παίξαμε σωστά, μου βγήκαν οι φάσεις και είχα και εγώ κάποιους πόντους. Το οφείλω στον Χαραλαμπίδη, τον Κούπερ και τον Τσόχλα που με βοήθησαν πάρα πολύ. Ο Λάζαρος έχει το παιχνίδι του και εγώ το δικό μου”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να πει και ποια ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας, Σούλη Μαρκόπουλου, στην ανάπαυλα: “Μας είπε ότι δεν είναι αυτό που βλέπω στην προπόνηση, βγάλτε το και πάμε να πάρουμε το ματς“, κλείνοντας τις δηλώσεις του τόνισε: ‘Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …