Κεντρική NBA Μετράει αντίστροφα ο Όντεν
NBA

Μετράει αντίστροφα ο Όντεν

oden portland

oden-portland

Στο τέλος του δρόμου βρίσκεται, πλέον, ο Γκρεγκ Όντεν αναφορικά με την επιστροφή του στα παρκέ του ΝΒΑ αφού το άλλοτε Νο1 του Ντραφτ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα επόμενα φιλικά παιχνίδια των Μαϊάμι Χιτ.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο πρώην σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο προπονητικό πρόγραμμα των πρωταθλητών με αποτέλεσμα να θέτει εντός των επόμενων ημερών εαυτόν στη διάθεση του Έρικ Σπόελστρα, ο οποίος μόνο… χαρούμενος μπορεί να είναι με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Δεδομένο είναι πως οι άνθρωποι των Μαϊάμι Χιτ δεν θέλουν να πιέσουν τον Γκρεγκ Όντεν να επιστρέψει άμεσα στη δράση ρισκάροντας ενδεχόμενο νέο τραυματισμό στα “γυάλινα” γόνατά του, αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος ο παίκτης δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών στο προσεχές διάστημα, τότε όλα βαίνουν καλώς.

Η ικανοποίηση του θηριώδους σέντερ είναι έκδηλη σε δηλώσεις του στο ESPN, όπου τόνισε χαρακτηριστικά: “Το επόμενο βήμα για μένα είναι να παίξω στο διπλό. Ενθουσιάζομαι με κάθε μικρό βήμα που κάνω μέχρι την πλήρη επιστροφή μου στη δράση. Το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψω στα παρκέ και να κάνω κάθε μέρα και κάτι καλύτερο, να νιώσω καλά τα πόδια μου. Ελπίζω πως εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ για μερικά λεπτά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του MVP

Εκτός διεκδίκησης του βραβείου MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι …