Λόγια και πράξεις

diamantidis lasme

diamantidis-lasme

Χωρίς διάθεση για μεγάλα λόγια, όπως συνηθίζει άλλωστε, παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στη Media Day του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Ο αρχηγός των “πρασίνων” δεν θέλησε να δώσει υποσχέσεις στους φίλους της ομάδας για τη νέα χρονιά, ωστόσο τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του οφείλουν να δουλέψουν σκληρά για να αποδείξουν εντός παρκέ ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει όλους τους τίτλους της φετινής σεζόν.

“Σίγουρα πήγε καλύτερα απ ότι περιμέναμε. Η ομάδα νομίζω πως μετά τον τελικό του Κυπέλλου έδειξε σημάδια βελτίωσης, απέκτησε ψυχολογικό προβάδισμα, πίστεψε στον εαυτό της, κατάφερε στο τέλος να κερδίσει τους δύο εγχώριους τίτλους και στην Ευρωλίγκα χάσαμε την πρόκρισή μας στο Φάιναλ Φορ στο τελευταίο παιχνίδι από μία πολύ μεγάλη ομάδα”, ήταν οι πρώτες κουβέντες του Δημήτρη Διαμαντίδη αναφορικά με την περσινή σεζόν, για να συνεχίσει σχολιάζοντας τη συνύπαρξή του με τους Αντώνη Φώτση και Μάικ Μπατίστ στο ΟΑΚΑ:

“Η ομάδα είναι καλή, αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί στο γήπεδο. Πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Ο Αντώνης και ο Μάικ ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα, ξέρουν τη φιλοσοφία και θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Τα νέα παιδιά που ήρθαν είναι εξαιρετικοί παίκτες και περιμένουμε πολλά από αυτούς. Όπως είπα, όμως, όλα αυτά είναι απλά λόγια και πρέπει να τα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο”, ενώ κατέληξε λέγοντας πως “στην Ελλάδα οι στόχοι είναι γνωστοί, αλλά στην Ευρωλίγκα θα πηγαίνουμε βήμα βήμα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…