Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Κοιτίδα αθλητισμού”

“Κοιτίδα αθλητισμού”

misiakos

misiakos

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Ένωσης Ιλίου θα κάνει την προσεχή Κυριακή ο Δημήτρης Μισιακός, ο οποίος ανέλαβε τις τύχες της ομάδας πριν μερικές ημέρες. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, την πρόκληση που ονομάζεται “Ένωση Ιλίου“, αλλά το ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την συνεργασία του με την Ένωση Ιλίου: “Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την νέα συνεργασία που ξεκινάμε. Οι άνθρωποι του συλλόγου με προσέγγισαν με ωραίο τρόπο κάτι που με κέρδισε. Παρακολουθώ εδώ και χρόνια την πορεία της Ένωσης γνωρίζοντας πως υπάρχει μία διοίκηση που εξαιτίας της αγάπης που τρέφει για το άθλημα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα.

Είναι ένα οργανωμένο σωματείο που κάνει μία σοβαρή προσπάθεια κάτι που φαίνεται κι από την ανοδική πορεία που έχει. Η Ένωση είναι μία κοιτίδα αθλητισμού στα Δυτικά προάστια έχοντας πολλά παιδιά στις ακαδημίες της. Οι καλές υποδομές και το οργανωμένο αντρικό κάνουν την ομάδα πλήρη για να δουλέψει σε υψηλά επίπεδα”.

Για το ρόστερ της ομάδας: “Υπάρχει ένα υλικό που συνδυάζει εμπειρία και ενθουσιασμό. Έχουμε παίκτες που έχουν διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στο χώρο, ενώ παράλληλα υπάρχουν ταλαντούχοι αθλητές που ψάχνουν την ευκαιρία να δώσουν το στίγμα τους στο χάρτη του μπάσκετ. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δημιουργήσει κάτι πολύ καλό. Το υλικό που υπάρχει είναι καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας”.

Για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής: “Το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό, ίσως το δυνατότερο των τελευταίων χρόνων. Κάθε ματς θα είναι σκληρό και αμφίρροπο οπότε σε κάθε αγώνα θα πρέπει να κατεβαίνεις για να παίξεις έναν τελικό. Θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρχουν βαθμολογικές απώλειες ακόμα και στην ομάδα που τερματίσει πρώτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…