“Καλή κλήρωση…”

pedoulakis manos papadopoulos

pedoulakis-manos-papadopoulos

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αναγκαστούν να κοντραριστούν για το Κύπελλο Ελλάδος πιο νωρίς σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Βλέπετε, η κληρωτίδα του ΕΣΑΚΕ είχε όρεξη για… εκπλήξεις, με τους δύο “αιωνίους” να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα τέλη του έτους σε νοκ άουτ παιχνίδι με φόντο την πρόκριση στον τελικό.

Μπορεί οι “πράσινοι” να είναι αυτοί που θα αγωνιστούν στο “σπίτι” τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι το φαβορί, όπως τόνισε με δηλώσεις του λίγο μετά το τέλος της κλήρωσης ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Όταν παίζει Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δεν υπάρχει αβαντάζ. Φάνηκε και πέρυσι και πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη αλλαγή. Πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, είναι σίγουρα καλύτερο το ότι παίζουμε στην έδρα μας και δεν είναι τελικός. Θα δοθεί σε πάρα πολύ κόσμο η ευκαιρία να δει το ματς σε καθαρά αθλητικά πλαίσια”, δήλωσε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να καταλήξει:

“Για εμάς είναι μια πάρα πολύ καλή κλήρωση, όχι γιατί παίζουμε με τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή θα δοθεί η ευκαιρία σε πάρα πολλούς φιλάθλους να παρακολουθήσουν ένα ματς Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και σε εμάς η δυνατότητα να πάμε σε έναν ακόμα τελικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…