Κεντρική NBA Θα… τρομάξει κόσμο ο “D-Rose” (vid)
NBA

Θα… τρομάξει κόσμο ο “D-Rose” (vid)

derrick rose comeback

derrick-rose-comeback

Η επί μακρώ απουσία του Ντέρικ Ρόουζ από τη δράση και η απόφασή του να χάσει ολόκληρη την περσινή αγωνιστική περίοδο δημιούργησε πολλά ερωτηματικά αναφορικά με την κατάσταση της αποθεραπείας του. Παρόλ’ αυτά, με τις εμφανίσεις του στη φετινή preseason ο “D-Rose” δείχνει πως, εν τέλει, έπραξε ορθώς που δεν βιάστηκε να επιστρέψει στη δράση.

Μιλώντας στους “Chicago Sun Times“, ο σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς τόνισε πως εξέπληξε πολύ κόσμο με την απόφασή του να μείνει στα “πιτς” την περσινή σεζόν, αλλά, όπως τόνισε, η σκληρή δουλειά που έκανε έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

Βάζω στοίχημα πως εξέπληξα πολύ κόσμο, αλλά την ίδια στιγμή, ξέρω καλά πόσο σκληρά δούλεψα στην offseason με σκοπό να επιστρέψω στα παρκέ. Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς. Δεν είμαι ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά μπορώ ακόμα να κοντρολάρω το κορμί μου και να ελέγξω το παιχνίδι. Πιστεύω πως όταν βρω τη φόρμα μου, τότε θα είναι πραγματικά… τρομακτικό“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος, όμως, δεν έμεινε εκεί.

Κι αυτό γιατί το ΝΒΑ παρουσίασε ένα συγκλονιστικό βίντεο που αφορά τη δύναμη που πήρε ο πόιντ γκαρντ των “Ταύρων” από τα μηνύματα των θαυμαστών του κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του. Γράμματα απ όλο τον κόσμο έφταναν στον ίδιο λέγοντάς του ένα πράγμα: “Μην αφήνεις τον τραυματισμό να σε καταβάλλει“!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…