Κεντρική NBA Η επιστροφή του ασώτου (vid)
NBA

Η επιστροφή του ασώτου (vid)

oden miami training

oden-miami-training

Κάτι λιγότερο από τέσσερα χρόνια κράτησε η αναμονή του Γκρεγκ Όντεν μέχρι να ξαναπατήσει παρκέ για αγώνα του ΝΒΑ. Το άλλοτε Νο1 του Ντραφτ κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να επιστρέψει στο “μαγικό κόσμο” και να αποδείξει πως δεν είναι… “τελειωμένος“.

Τί κι αν αναγκάστηκε να βλέπει τους αγώνες του ΝΒΑ από τον καναπέ του σπιτιού του για περίπου 1.400 (!) ημέρες, ο απόφοιτος του Οχάιο Στέιτ έδειξε πως, πλέον, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πως μπορεί (σταδιακά) να εξελιχθεί σε ένα χρήσιμο ρολίστα για τους Μαϊάμι Χιτ.

Στο χθεσινοβραδινό ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρωταθλητών (κόντρα στους Νιου Ορλίν Πέλικανς), ο Γκρεγκ Όντεν πάτησε παρκέ για περίπου τέσσερα λεπτά έχοντας απολογισμό δύο πόντους και δύο ριμπάουντ, με το μοναδικό του καλάθι να είναι… κάρφωμα.

Πέρασε καιρός“, ήταν η αρχική τοποθέτηση του θηριώδους σέντερ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους “Πελεκάνους“, για να συμπληρώσει: “Ήταν μακρύς ο δρόμος για μένα, να το βγάλω από πάνω μου και να κάνω απόψε το πρώτο βήμα. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να φύγω υγιής από το παρκέ και να παίξω σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια“.

Σε περίπτωση που το ρίσκο των Μαϊάμι Χιτ αποδώσει καρπούς, τότε η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα θα μπορεί να νιώθει σιγουριά για τη δύναμή της κοντά στο καλάθι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…