Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ευκαιρία να δεις τα λάθη σου”

“Ευκαιρία να δεις τα λάθη σου”

pedoulakis astana

pedoulakis-astana

Έτοιμος για τα τελευταία του φιλικά παιχνίδια είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συμμετέχει στο τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης“, που διοργανώνει το Ρέθυμνο. Πριν τη… δράση των αγώνων, όμως, ήταν η ώρα της καθιερωμένης Συνέντευξης Τύπου, στην οποία ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την πορεία των προπονήσεων του τριφυλλιού, λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Έλληνας τεχνικός είπε αρχικά πως “είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στο πιο όμορφο μέρος της Ελλάδος την Κρήτη και ειδικότερα στο Ρέθυμνο. Με θέρμη ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση που μας δόθηκε να παίξουμε για 2η χρονιά στο τουρνουά του Ρεθύμνου και βοηθά στην αποκέντρωση. Το Ρέθυμνο έχει και υποδομές και το σκεπτικό να κάνει δυνατό τουρνουά. Το όνομα του Παναθηναϊκού βοηθά σε αυτό το κομμάτι, ώστε να προσελκύσει και άλλες ομάδες. Κάθε φορά που μπορούμε θα είμαστε εδώ“, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Έχουμε 6-7 ημέρες που είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε κάνει τρεις προπονήσεις. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και εμείς πρέπει να κάνουμε ταχύρυθμα μαθήματα, γιατί ειδικά στην Ευρωλίγκα έχουμε δύσκολο πρώτο γύρο, με πέντε εκτός έδρας ματς. Θέλουμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Όταν παίζεις σε συνθήκες παιχνιδιού είναι πιο εύκολα να δεις τα λάθη σου, από ό,τι είναι στην προπόνηση”.

Ενώ κατέληξε αναφερόμενος στους τραυματίες: “Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης προσπαθεί να επανέλθει. Είναι καλύτερα. Θέλει χρόνο και προσοχή. Σήμερα δεν θα έχουμε και τον Κάρι, ο οποίος έχει μυϊκό σπασμό στον αυχένα και θα είναι εκτός. Θα μας πουν οι γιατροί αν μπορεί και κατά πόσο να βοηθήσει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…