Κεντρική NBA NCAA Εκτός ομάδας ο Behanan! (vid)

Εκτός ομάδας ο Behanan! (vid)

behanan pitino louisville

behanan-pitino-louisville

Ακόμα και οι πρωταθλητές έχουν προβλήματα!…
Τα κατά τόπους φαινόμενα… παραβατικής συμπεριφοράς έκαναν την εμφάνισή τους και στο Louisville, καθώς ο Chane Behanan υπερέβη τα εσκαμμένα. Ο τριτοετής φόργουορντ των “Cardinals” ειδοποιήθηκε πως δεν αποτελεί, πλέον, κομμάτι της ομάδας (για αόριστο χρονικό διάστημα) λόγω της συμπεριφοράς που επέδειξε το τελευταίο διάστημα. Μία συμπεριφορά που δεν συνάδει με τον εσωτερικό κανονισμό των πρωταθλητών.

Την τιμωρία του δυναμικού παίκτη ανακοίνωσε ο Rick Pitino, ο οποίος -μιλώντας στο ESPN– ξεκαθάρισε πως “είχε ουκ ολίγες τιμωρίες την περσινή χρονιά, οπότε δεν πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός. Πρόκειται για πολλά διαφορετικά πράγματα, γι αυτό καθίσαμε μαζί με τον Αθλητικό Διευθυντή του Louisville και αποφασίσαμε πως θα πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα πριν ξαναπαίξει μπάσκετ“.

Ο Chane Behanan αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη των “Cardinals” προς την κατάκτηση του τίτλου την περσινή σεζόν αφού είχε 9.8 πόντους και 6.5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει κάτι αφού στο Louisville δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν την υστεροφημία τους για τα τερτίπια ενός παίκτη αφού “ξέρει (ο Chane Behanan) ότι αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο οφείλεται το Πανεπιστήμιο, αλλά ο ίδιος. Είχε πολλές ευκαιρίες να κάνει το σωστό“, όπως υποστήριξε ο Rick Pitino.

Έτσι, ο ύψους 1μ98 φόργουορντ δεν διαμένει, πλέον, στην ίδια περιοχή του campus με τους υπόλοιπους παίκτες του Louisville, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί τα μαθήματα μαζί τους, όπως κάνει τα τελευταία τρία χρόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…