Κεντρική Ελευσίνα “Δύσκολη η συνέχεια”

“Δύσκολη η συνέχεια”

skarafigas

skarafigas

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας, στάθηκε στο θέαμα και την ουσία που πρόσφερε η νικηφόρα αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με τον Ηλυσιακό, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: “Χρόνια πολλά στον Δημήτρη Λιόγα και σε όσους γιορτάζουν. Το πιο δύσκολο από όλα είναι όταν σε ένα παιχνίδι μπαίνει το πρέπει γιατί χρειάζεται το μυαλό να παραμείνει συγκεντρωμένο σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Η προσπάθεια επικεντρώνεται στην άμυνα και τα παιδιά σε όλα τα παιχνίδια έχουν βγάλει ενέργεια. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Σήμερα είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με καρφώματα και τάπες και από τις δύο πλευρές αλλά τα παιχνίδια δεν τα κερδίζεις με το θέαμα αλλά όταν έχεις παίκτες όπως ο Νίκου. Το κλειδί του παιχνιδιού ήτα ο Μαγκουνής που όσο αγωνίστηκε βοήθησε πολύ σε άμυνα και επίθεση. Πέρασε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα η οποία απέδειξε για άλλη μια φορά πως είναι φτιαγμένη από μέταλλο”.

Από την μεριά του ο Αντώνης Μάντζαρης σχολίασε: “Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είπαμε πως έχουμε δεκαπέντε μέρες για να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και σε αυτό βοήθησε το πρέπει που μπήκε για την σημερινή νίκη. Καταφέραμε και πήραμε μια σημαντική και δίκαιη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…