Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Διευκρινήσεις για Ευρωλίγκα

Διευκρινήσεις για Ευρωλίγκα

panathinaikos pagkos astana

panathinaikos-pagkos-astana

Μακριά από το ΟΑΚΑ θα δώσει ο Παναθηναϊκός τους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες του για την Ευρωλίγκα, όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες. Μόνο που αυτή η… αλλαγή έδρας δημιουργεί ουκ ολίγα ερωτηματικά αναφορικά με τις κάρτες διαρκείας και την ισχύ του στους αγώνες που θα διεξαχθούν σε Λευκωσία και Ηράκλειο.

Η “πράσινη” ΚΑΕ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση απευθυνόμενη στους κατόχους διαρκείας και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους για τα δύο παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μακριά από το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

“Με δεδομένο ότι οι δύο πρώτοι εντός έδρας αγώνες της φετινής Euroleague, στις 25 Οκτωβρίου 2013 με Laboral Kutxa Vitoria και στις 7 Νοεμβρίου 2013 με Lokomotiv Kuban Krasnodar θα διεξαχθούν σε Λευκωσία και Ηράκλειο αντίστοιχα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να προχωρήσει στις κάτωθι διευκρινίσεις.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας- σε ό,τι αφορά στους συγκεκριμένους αγώνες- που επιθυμούν να ταξιδέψουν σε Λευκωσία ή Ηράκλειο προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας μας, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή ώστε να παραλάβουν το εισιτήριό τους μέσω των εξής τρόπων:

1. Μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  panathinaikosbc@panathinaikosbc.gr
2. Μέσω fax στο 210-6105751
3. Με τηλεφωνική κλήση στο 210- 3503290 και στο 210-6107160

Και στις τρεις περιπτώσεις θα πρέπει να αναφέρονται ονοματεπώνυμο και αριθμός αστυνομικής ταυτότητας καθώς επίσης και ο αγώνας ή οι αγώνες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Η προθεσμία για τις συμμετοχές των κατόχων καρτών διαρκείας ισχύει μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου 2013.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα παραλάβουν το εισιτήριό τους από το εκδοτήριο των γηπέδων στη Λευκωσία και στο Ηράκλειο, το αργότερο μέχρι και τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (και οι δύο αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 9.30μ.μ) επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα.

Εφόσον δεν παραληφθεί το εισιτήριο μέχρι την ανωτέρω προκαθορισμένη ώρα, θα διατίθεται στο κοινό.

Υπογραμμίζουμε ότι τα προαναφερόμενα ισχύουν μόνο για τους κατόχους καρτών διαρκείας κι αφορούν εισιτήριο και όχι έξοδα μετάβασης και παραμονής. Επίσης η κάρτα διαρκείας είναι αυστηρά προσωπική και δεν μεταβιβάζεται“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …