Κεντρική NBA Δεν αγχώνεται ο Γούντσον
NBA

Δεν αγχώνεται ο Γούντσον

anthony woodson

anthony-woodson

Η δήλωση του Καρμέλο Άντονι πως το επόμενο καλοκαίρι θα εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του λειτουργώντας ως free agent μπορεί να “έβαλε φωτιά” στη Νέα Υόρκη αναφορικά με το θέμα της παραμονής του, αλλά ο Μάικ Γούντσον δεν πηγαίνει τόσο μακριά.

Ο λόγος; Το πρωτάθλημα που ξεκινά σε μερικές ημέρες και στο οποίο οι Νιου Γιόρκ Νικς καλούνται να αποδείξουν αν, όντως, μπορούν να κατακτήσουν (επιτέλους!) το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Αν θέλει να εξετάσει τη free agency, τότε ας την εξετάσει. Αυτό εξαρτάται από τον ίδιο, αλλά στην παρούσα φάση, δεν πρέπει να ανησυχεί για την επόμενη σεζόν, αλλά για τη φετινή, επειδή αυτή είναι που βρίσκεται μπροστά του“, δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Νεοϋορκέζων θέλοντας να… προβοκάρει τον εκρηκτικό σμολ φόργουορντ για τα όσα δήλωσε, ενώ κατέληξε:

Ο “Μέλο” θα είναι καλά. Περιμένουμε σπουδαία πράγματα από εκείνον. Αυτό συμβαίνει από τότε που ήρθα στην ομάδα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Είναι μεγάλο κομμάτι όσων έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Βασιζόμαστε πολύ στις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν“.

Το αν τελικά ο Καρμέλο Άντονι θα παραμείνει (ή όχι) στη Νέα Υόρκη δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Πρόδηλο είναι, πάντως, πως αν η ομάδα του Μάικ Γούντσον παραμείνει σε τροχιά… δαχτυλιδιού, τότε ο απόφοιτος του Σίρακιουζ δύσκολα θα πάρει την απόφαση να πει “αντίο” στο “Μεγάλο Μήλο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…