Κεντρική Ασίστ Shadow Βραβεύτηκε η “πόλη του μπάσκετ”

Βραβεύτηκε η “πόλη του μπάσκετ”

psat papadopoulos

psat-papadopoulos

Όταν εκδόθηκε το βιβλίο “Θεσσαλονίκη: Η πόλη του μπάσκετ” άπαντες εκφράστηκαν με τα πιο θερμά λόγια για τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος στην πρώτη εκδοτική απόπειρα της GBA. Έτσι, δεν άργησε να έρθει η αναγνώριση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.

Ο ΠΣΑΤ βράβευσε τους δημοσιογράφους Βασίλη Βλαχόπουλο, Νίκο Καραγιώργη, Γιώργο Συρίδη και Παναγιώτη Χορόζογλου για την συγγραφή του βιβλίου “Θεσσαλονίκη: Η πόλη του μπάσκετ“, το οποίο αποτελεί πραγματικό “χρυσάφι” για τους λάτρεις της πορτοκαλί μπάλας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προχθές (21/10) οι τέσσερις δημοσιογράφοι έλαβαν τα βραβεία τους από τον Επίτιμο Πρόεδρο του ΠΣΑΤ, κ. Πέτρο Λινάρδο, ο οποίος χρησιμοποίησε εγκωμιαστικά λόγια, περιγράφοντας τα συμπεράσματά του από την ανάγνωση του βιβλίου ενώ παραδέχθηκε πως εντυπωσιάστηκε από το μέγεθος των πληροφοριών που συγκεντρώνει το βιβλίο.

“Νιώθουμε περήφανοι”

Το “παρών” έδωσε και ο εκ των ιδρυτών της GBA, Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος -αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια των παρευρισκομένων- δήλωσε: “Νιώθουμε περήφανοι στην Ακαδημία για την έκδοση του συγκεκριμένου βιβλίου. Έγινε μια συγκλονιστική προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στους τέσσερις δημοσιογράφους που μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να συλλέξουν πληροφορίες ανεκτίμητης αξίας, να τις καταγράψουν και φυσικά να τις παρουσιάσουν σε αυτό το μοναδικό – από πλευράς καταγραφής της ιστορίας, φωτογραφιών και πληροφοριών για την πορεία του αθλήματος – βιβλίο.

Ο δικός μας ρόλος είναι να συμβάλλουμε στην αύξηση των αθλητών μπάσκετ, προσδίδοντας σωστές κατευθύνσεις με απώτερο σκοπό να αγαπήσουν το άθλημα που εμείς λατρεύουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…