Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Βγαλμένη… από το ΝΒΑ

Βγαλμένη… από το ΝΒΑ

gist vlado mike fanela pao1

gist-vlado-mike-fanela-pao1

Τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού έγιναν… διαδικτυακά σήμερα το πρωί, ενώ σειρά θα πάρουν τα δια ζώσης συμπεράσματα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, οπότε και οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν την Αστάνα, σε ένα από τα τελευταία φιλικά τεστ που θα δώσουν πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Διευθυντής Marketing της “πράσινης” ΚΑΕ, Ηλίας Κατσογιάννης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τις νέες εμφανίσεις τονίζοντας πως “ο Παναθηναϊκός λίγες μέρες πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του για την κατάκτηση ακόμα τριών τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει για άλλη μια σεζόν δίπλα του μια κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών, την Αdidas, που του προσφέρει εδώ και χρόνια τον πιο προηγμένο τεχνολογικά και σχεδιαστικά αθλητικό εξοπλισμό. Οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας μας αποδεικνύουν ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από κάθε άποψη στην πρωτοπορία του μπάσκετ“.

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Marketing της Adidas στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Μαριάννα Ρεμπάπη, υποστήριξε: “Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε στον Παναθηναϊκό τον τελειότερο αθλητικό εξοπλισμό και αυτό κάνουμε και φέτος με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ανήκει σε ένα μικρό κλαμπ ομάδων παγκοσμίως που χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη εμφάνιση μπάσκετ της adidas, την NBA Revolution 30, η οποία είναι εμπνευσμένη από το NBA All-Star Game του 2013. Είμαστε σίγουροι πως με την NBA Revolution 30 ο Παναθηναϊκός θα έχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για την επίτευξη των στόχων του και τη φετινή σεζόν”.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες της adidas NBA Revolution 30

Η Adidas σχεδίασε και κατασκεύασε την NBA Revolution 30, την πιο προηγμένη τεχνολογικά εμφάνιση μπάσκετ που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο NBA All Star Game 2013, με σκοπό να ενισχύσει τις επιδόσεις των αθλητών στο γήπεδο. Η νέα εμφάνιση απορροφά την υγρασία 50% πιο γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν, χάρη στη χρήση υφασμάτων τεχνολογίας ClimaCool. Επιπλέον, η Adidas μείωσε το βάρος της εμφάνισης κατά 35% χρησιμοποιώντας ελαφρύτερα υλικά, μεγιστοποιώντας έτσι την άνεση που απολαμβάνουν οι αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…