Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων

Προς αποφυγή… παρεξηγήσεων

basketa5

basketa5

Ανακοίνωση σχετικά με τις άδειες λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων εξέδωσε η ΕΟΚ με σκοπό να… αποφευχθούν τα προβλήματα στη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και στα πρωταθλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Αναλυτικά:

“Σας γνωρίζουμε ότι μετά από συνεννόηση της ΕΟΚ με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, για το θέμα της άδειας λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων, οι διοικήσεις των αθλητικών σωματείων θα πρέπει άμεσα να ζητήσουν από τους Δήμους να υποβάλλουν προς την κατά τόπους αρμόδια Αποκεντρωμένη Διοίκηση την ενεργοποίηση, της από το νόμο προβλεπόμενης επιτροπής, η οποία θα επιληφθεί άμεσα της εξέτασης της καταλληλότητας των γυμναστηρίων. Η Περιφέρεια θα πρέπει στη συνέχεια να στείλει την έγκριση στην αστυνομική διεύθυνση, ώστε να μπορέσει ο αγώνας να πραγματοποιηθεί.

Σας ενημερώνουμε ότι τα σωματεία πρέπει να κάνουν αίτημα για την άδεια διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου, εφόσον συμμετέχουν ή των αγώνων του Πρωταθλήματος της κατηγορίας που συμμετέχουν στην Περιφέρεια στην οποία ανήκουν.

Τα αθλητικά σωματεία θα πρέπει να γνωρίζουν στην ΕΟΚ τις ενέργειές τους για την προώθηση της ρύθμισης του ως άνω αναφερόμενου θέματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…