Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Αισθάνομαι ευλογημένος”

“Αισθάνομαι ευλογημένος”

curry gomelsky

curry-gomelsky

Μπορεί να έφτασε στον Παναθηναϊκό στα τέλη της περσινής σεζόν, αλλά ο Ραμέλ Κάρι ήταν από τους παίκτες που έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στην κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει, έτσι, την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης ως μέλος των “πρασίνων”.

Κάτι που, πάντως, δεν υπάρχει ακόμα στο μυαλό του αφού, όπως τόνισε στο eBasket.gr στο περιθώριο της Media Day του τριφυλλιού, δεν τον απασχολεί σε πρώτη φάση. Κι αυτό γιατί δουλειά του είναι να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

“Η δουλειά μου είναι να κάνω αυτά που πρέπει να κάνει ο Ραμέλ Κάρι. Ό,τι κι αν είναι αυτό. Είτε να σουτάρω, είτε να παίζω άμυνα, είτε να παίρνω ριμπάουντ, πρέπει να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει η ομάδα. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ. Σε όποια δουλειά κι αν είσαι, θες να βρίσκεσαι στο κορυφαίο επίπεδο. Κι ο Παναθηναϊκός είναι στο κορυφαίο επίπεδο, δεν υπάρχει κάτι πάνω από αυτόν. Νιώθω ακόμα νέος και αισθάνομαι ευλογημένος που έχω αυτή την ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό“, δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός παίκτης, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν φιλοδοξεί να μοιάσει στον Ντάριλ Μίντλετον και να αγωνιστεί για αρκετά ακόμα χρόνια στο τριφύλλι, είπε:

“Θέλω να μοιάσω στον Ραμέλ Κάρι. Να παίξω όπως παίζω όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά. Προσέχω το σώμα μου και είμαι καλά”.

Όσο για τις διαφορές του περσινού τελευταίου τελικού με το ντέρμπι της πρεμιέρας; “Πέρσι παίξαμε για τον τίτλο, ενώ φέτος στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Πιστεύω ότι και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά, αλλά η περσινή χρονιά ανήκει στο παρελθόν. Φέτος θες να ξεκινήσεις καλά για να δώσεις το στίγμα σου για το υπόλοιπο της σεζόν και αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να το κάνουμε με τον ιδανικότερο τρόπο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ραμέλ Κάρι, ο οποίος κλείνοντας έδωσε τον δικό του χαρακτηρισμό για τη νέα χρονιά: “Υψηλές προσδοκίες! Σπουδαία ομάδα! Μπορούμε να τα καταφέρουμε“!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…