Ήταν όλοι εκεί

kolossos agiasmos

kolossos-agiasmos

Λίγο πριν την σημερινή προπόνηση του Κολοσσού πλήθος κόσμου βρέθηκε στο “Βενετόκλειο” για τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας, για τη νέα χρονιά. Όλοι ήταν εκεί, παίκτες, προπονητικό τιμ (δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά) και οι διοικούντες του συλλόγου. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να εμψυχώνει τους παίκτες κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης προς το κοινό.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ.Μιχάλης Κόκκινος, τόνισε χαρακτηριστικά για τη νέα σεζόν: “Καλωσορίζω τους νέους και τους παλιούς παίκτες της ομάδας μας. Ανήκετε σ’ ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία που τιμάει τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Με την αγωνιστικότητα σας καλείται να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό.

Εύχομαι πολλές επιτυχίες σε όλες. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχω πολλές απαιτήσεις απ’ όλους σας. Ξέρω ότι είστε καλοί αθλητές με ήθος και με την καθοδήγηση του κόουτς μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα. Ο Κολοσσός είναι ιστορικό σωματείο και ζητάω απ’ όλους να ιδρώσετε τη φανέλα του”.

Ενώ τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Φραγκιάς, επισημαίνοντας: “Το σημαντικό είναι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία. Το σημαντικό είναι να κάνουμε τον κόσμο να υπερήφανο.

Ο Κολοσσός είναι το καμάρι της Δωδεκανήσου και θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας, γιατί η χρονιά θα είναι δύσκολη και μεγάλη. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας”.

Από την μεριά των παικτών ο Άγγελος Τσάμης (έχει γενέθλια σήμερα, να τα εκατοστίσεις Άγγελε), σημείωσε: “Πάνω απ’ όλα πρέπει να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε όλοι μαζί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, η διοίκηση βρίσκεται δίπλα μας, το ίδιο θέλουμε και από τον κόσμο.

Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς“.

Ο Ματ Ραμ, σαν καινούργιος στην οικογένεια του Κολοσσού, δεν θα μπορούσε να πει περισσότερα: “Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Κολοσσό. Είναι ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου και η πρώτη μου ομάδα μετά το κολέγιο.

Θα παίξω για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κλίμα είναι πολύ καλό και οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ. Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα να παίξω σ’ ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό”.

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο Τσαντ Προύιτ, τονίζοντας: “Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά και κερδίσαμε τα δύο εκτός έδρας παιχνίδι. Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν πιο πολύ για μας, αφού σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα.

Νιώθω πολύ ωραία στον Κολοσσό και είμαστε όλοι ενωμένοι σαν οικογένεια. Μου αρέσει το νησί, χαίρομαι που θα παίξω στην ομάδα και ελπίζω να κάνουμε μία καλή πορεία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…