Κεντρική Διεθνή “Έκλεισε” και τυπικά ο Σλόκαρ

“Έκλεισε” και τυπικά ο Σλόκαρ

uros slokar

uros_slokar

Είναι πλέον και επίσημο… Ο Ούρος Σλόκαρ είναι ο “εκλεκτός” της Άλμπα Βερολίνου που θα κληθεί να καλύψει το κενό του τραυματία Λέον Ραντόσεβιτς.

Όπως είχαμε γράψει ο Σλοβένος φόργουορντ/σέντερ βρισκόταν μία ανάσα από την συμφωνία με την γερμανική ομάδα. Αυτή επετεύχθη και ο 30χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο για έξι εβδομάδες, για όσο δηλαδή κρατήσει η αποθεραπεία του Ραντόσεβιτς. Ο Σλόκαρ θα πατήσει… πόδι αύριο στην Γερμανία και αφού περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις τότε θα “κλείσει” οριστικά η μεταγραφή.

“Ο Ούρος Σλόκαρ είναι ένας παίκτης με υψηλό μπασκετικό IQ και με μεγάλη εμπειρία από σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Πιστεύω ότι δεν θα του πάρει πολύ χρόνο να προσαρμοστεί στην ομάδα. Αυτός ήταν ένας από τους κυριότερους λόγους που προχωρήσαμε στην απόκτησή του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως πάουερ φόργουορντ όσο και ως σέντερ ενώ έχει την ικανότητα να παίξει και καλή άμυνα», τόνισε ο τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου, Σάσα Ομπράντοβιτς, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του.

Ο διεθνής παίκτης θα ενισχύσει τους Γερμανούς και στο Eurocup ενώ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τον καινούριο προορισμό της καριέρας του: “Ξέρω το γερμανικό πρωτάθλημα και την Άλμπα. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας και είναι τιμή μου που θα παίξω σε αυτή. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή και με ενημέρωσε για τους συμπαίκτες μου. Με θέλουν για να αντικαταστήσω τον Ραντόσεβιτς και θα δώσω τα πάντα για να πετύχω αυτόν τον σκοπό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…