Κεντρική Basket League Άρης “Υστερήσαμε σε δύο τομείς”

“Υστερήσαμε σε δύο τομείς”

aggelou-aris

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν μετά το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο τεχνικός της ομάδας του Άρη στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα σημεία τα οποία έκριναν την αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη σημερινή του νίκη. Όσων αφορά το παιχνίδι, η δημιουργία και οι συνεργασίες ήταν καθοριστικές και στοίχισαν στο τέλος για την ομάδα μου. Υστερήσαμε σε αυτό το κομμάτι. Οι νεαροί παίκτες έχουν να μάθουν πολλά. Προσπαθούν να μπουν στο κλίμα της ομάδας, να μάθουν τις συνεργασίες”.

Συνέχισε αναφορικά με το παιχνίδι και είπε: “Μέσα στην εβδομάδα αναλύσαμε τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στις θέσεις 1,2 και στο θέση του 5. Δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία υστερήσαμε και εκεί. Δεν τα καταφέραμε, δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες και οφείλουμε να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα. Έχουμε στόχο την άνοιξη να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα μπορεί να επικοινωνεί εντός και εκτός γηπέδου”.

Ο τεχνικός των “κίτρινων” δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την παρουσία του κόσμου λέγοντας: “Πρέπει να πούμε ένα μπράβο σε όλο αυτόν τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε σήμερα με αυτόν το μοναδικό τρόπο. Η αρειανή οικογένεια με εθελοντισμό οργάνωσε μια φανταστική ατμόσφαιρα και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια για όλο αυτό. Ήταν μεγάλο κατόρθωμα που φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να τον κρατήσουμε κοντά μας”.

Για την χρησιμοποίηση Μποχωρίδη στο παιχνίδι είπε: “Ήταν δική μου επιλογή να μην παίξει ο Μποχωρίδης. Δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω. Όπως και οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν για την άμυνα στις θέσεις 1,2 ήταν δική μου επιλογή. Αναλαμβάνω την ευθύνη“.

Τέλος, για την επιλογή του φάουλ 30 δεύτερα πριν το φινάλε κι ενώ το σκορ ήταν 68-65 είπε: “Όχι δεν δόθηκε καμία τέτοια εντολή. Ήταν δική μου επιλογή“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • “Καλό μάθημα η ήττα”

    Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Ρεθύμν…
  • “To θέλαμε πολύ”

    Στην συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του παρά τα συνεχή παιχνίδια στάθηκε ο Σούλης Μαρκ…
  • Πακέτο με 15€

    Στο πνεύμα της εποχής βρίσκονται άπαντες στον ΠΑΟΚ και αυτό έχει να κάνει και με τα εισιτή…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Bεργίνης: “Εχω χαρίσει λεφτά άνω του 50% των οφειλομένων”

Ο Δημήτρης Βεργίνης “τοποθετήθηκε” επίσημα αναφορικά με το θέμα των οφειλομένω…