Κεντρική Ασίστ Shadow Συνάντηση για το ΣΕΦ

Συνάντηση για το ΣΕΦ

Την πρώτη τους γνωριμία είχαν τη Δευτέρα (30/10) ο πρόεδρος και αν. συντονιστής του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Αντώνης Αρώνης και Γιώργος Σιγάλας, αντίστοιχα, με τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, τον Υφυπουργό, Γιάννη Ανδριανό, καθώς και τη Γ.Γ.Α., Κυριακή Γιαννακίδου.

Κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών, οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας αναφέρθηκαν εκτενώς στα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ παρέθεσαν αναλυτικά τις θέσεις της Διοίκησης του ΣΕΦ, για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και την περαιτέρω αξιοποίηση και ανάπτυξη του συνόλου των εγκαταστάσεών του, προς όφελος του αθλητισμού, της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της οικονομίας.

Απ’ την πλευρά της η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, εξέφρασε την στήριξή της στο έργο που επιτελείται στο Στάδιο, παρά τους μειωμένους οικονομικούς πόρους σε σχέση με το παρελθόν και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να υπάρχει ομαλή ροή χρηματοδότησης, για την εξυπηρέτηση του χαρακτήρα και της αποστολής του Σταδίου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει νέα συνάντηση της Διοίκησης και Διεύθυνσης του ΣΕΦ με τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ για το σχεδιασμό από κοινού πρωτοβουλιών, ενώ προγραμματίζεται επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού στο Στάδιο, κατά την οποία θα περιηγηθεί τις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ και θα ενημερωθεί αναλυτικότερα για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…